|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 14-15-16.06.2008: Καταδυτικό τριήμερο στο κάμπινγκ Tsolis
Επιστρέφοντας προχθές από δουλειά στον Κορινθιακό, έκανα μια πολύ σύντομη στάση στο Tsolis για μια βουτίτσα...
... Σας ζηλεύω πολύ γιατί δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας στην εκδρομή, η βουτιά που έκανα μου θύμισε πόσο απίθανο είναι αυτό το μέρος. Γνωρίζοντας φυσικά και την παρέα, τόσο των Πατρινών φίλων, όσο και των συμμετεχόντων στην εκδρομή από το Σύλλογο, η ζήλεια μου μεγαλώνει περισσότερο... Φωτογράφοι, να μου προσέξετε τις γοργόνιες, τις έχω μετρημένες |
|
||||
|
||||
Τελικά κάμπινγκ και κατάδυση είναι τρομερό δίδυμο
|
||||
|
||||
Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε για το camping:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
πολύ καλή η φωτό αλλά ακόμα καλύτερο είναι το ζωάκι που κάθετε επάνω του... στο κέντρο ένα γυμνοβραγχιο Phyllidia sp. πορτοκαλι με ασπροκιτρινα spots.. και επειδή θα ήθελα πολύ να έρθω και εγω αλλά δεν μπορω, αν το βρείτε κάντε το μοντέλο φωτογραφίας...
|
||||
|
||||
Άλλο ένα γυμνοβράγχιο Phyllidia sp. από την βουτιά της Κυριακής 01.06.08.
|
|
||||
|
||||
Αν μας θέλετε και εμάς στην παρέα σας,βάλτε μας στην λίστα.
Γιώργος και Γεωργία (gea) + σκηνή+ τουτού Λέμε να παμε απο παρασκευή απόγευμα αλλα θα φύγουμε κυριακή
http://picasaweb.google.com/GeaGeo Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σιαβελής Γιώργος : 05-06-08 στις 19:36. |
|
||||
|
||||
Εγινε Γιώργο
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Μια μικρή ενημέρωση στη λίστα:
Για κάμπινγκ: 1-3 ... geogeo (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο) 4-5 .... Φοίβος-Ιωάννα (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο, 1 Μούργος) 6-7 ... Χρήστος, Ingeborg (1 σκηνή, 1 αυτοκίνητο, 1 Σέλμα) 8-9 ... Γιώργος, Γεωργία (1 σκηνή, 1 τουτού) Σύνολο: 9 άτομα Εκτός κάμπινγκ: ..... + Γιώργος, Δώρα (μάλλον μονοήμερη εξόρμηση - Σάββατο) + Dimitri (μονοήμερη) + 2 άτομα ο Ηλίας (που δεν θα μένουν στο camping) Όποιος άλλος ενδιαφέρεται για κάμπινγκ ας το πεί τώρα. Αύριο το πρωί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομαδική κράτηση για σκηνές-αυτοκίνητα κλπ. για να έχουμε την έκπτωση -10% που μας υποσχέθηκαν
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 08-06-08 στις 21:32. |
|
|||
|
|||
θα κάνουμε βουτιά-ές παρασκευή ή πάμε για Σαββάτο;
|
|
|