|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 24.05.2008 - Ομιλία-Δημόσια συζήτηση: 'Κρατώντας ένα DC μακριά από DCS'
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: 24.05.2008 - Ομιλία-Δημόσια συζήτηση: 'Κρατώντας ένα DC μακριά από DCS'
Ενα μεγαλο *BRAVO στον συλλογο, αλλη μια εξαιρετικη εκδηλωση προστεθηκε στις δραστηριοτητες του.
Ευχαριστουμε τον Γ. Καμαρινο για την πρωτοβουλια και τις πληροφοριες που μοιραστηκε μαζι μας. Οπως ειπε και ο Fivos αυτα τις αυτες τις πληροφοριες μονο απο ανθρωπους με μερακι οπως ο GKAM θα τις βρεις. *BRAVO= οχι τον καφες, ουτε τους φουσκωτους γοριλες |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Απο ότι αντιλαμβάνομαι ήταν μια special παρουσίαση
Εγώ άνοιξα (χωρίς πρόβλημα) το pdf και το διάβασα και το έσωσα για μελλοντική μου χρήση-reference. -Γιώργο: θερμά συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε -ΤΗΘΥΣ: πάντα τέτοια και ο πήχυς να ανεβαίνει συνεχώς
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
||||
|
||||
Oύτε σε εμένα ανοίγει
Δοκίμασα από 2 PC... |
|
||||
|
||||
Την Κυριακή το κατέβασα στο σπίτι και δούλευε μια χαρά.
|
||||
|
||||
Και σε εμένα ανοίγει το σημερινό downloaded file
|
|
||||
|
||||
www.kamarinos.com/scuba | www.dirgreece.gr | www.wreckdiving.gr Calvin: "Why waste time learning, when ignorance is instantaneous?" Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKAM : 26-05-08 στις 10:46. Αιτία: (anagram) :) |
|
||||
|
||||
Μπράβο GKAM
|
|
||||
|
||||
ΟΚ Δούλεψε thanks.
Συγχαρητήρια κι΄ από μένα. |
|
|