|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πρώτο στάδιο ρυθμιστή Self made
Εύγε και από εμένα.
Ελπίζω να το δούμε στο Τρίκερι επιχειρησιακό! Είναι δεδομένο ότι η αξία του είναι ανεκτίμητη, αλλά για ιστορικούς και μόνο λόγους, πιο ήταν το κόστος κατασκευής? Αναφέρομαι κυρίως στα υλικά και το χρόνο κατασκευής. Για το σχεδιασμό χρησιμοποιήθηκε κάποιο υπάρχον σχέδιο εταιρίας ή όλα έγιναν από το μηδέν? |
|
||||
|
||||
Εχετε δυνατότητα να μετρήσετε παροχή?
|
|
|||
|
|||
Απλά μπράβο!!!!
|
|
|||
|
|||
Μπράβο
Παραγγελίες δέχεστε ? Θέλω ένα με serial number < 10 |
|
||||
|
||||
... στην σειρά σας κύριε, έχω παραγγείλει πρώτος
|
||||
|
||||
Παιδιά, δεν ξέρω τι να πω.....Μπαίνοντας στο φόρουμ μετά από 5 μέρες απουσίας βρίσκομαι να μοιράζω συγχαρητήρια δεξιά-αριστερά στους χρήστες αυτού του φόρουμ.....
Αλλά αυτό που έχετε κάνει εσείς με έχει αφήσει πραγματικά άναυδη!! Συγχαρητήρια, καλή επιτυχία σε κάθε δοκιμή και μελλοντική βελτίωση/τροποποίηση, βάλτε με στη λίστα των παραγγελιών και ΜΠΡΑΒΟ για το μεράκι και τις ικανότητές σας!! ΥΓ. Φοιβε, πολύ καλή η ιδέα για brand name!!! Στην πρότασή σου θα άλλαζα μόνο τη γλώσσα.... Efthimo-Milo θα ήταν ακόμα καλύτερο!
|
|||
|
|||
Συγχαρητηρια στους μαστορες.
:wors hip: Παιδια μην δινετε παραγγελειες στον Μυλωνακη περιμενα πως και πως να τελειωσει για να παρουσιασει και κατι ακομα που εχει φτιαξει |
|
||||
|
||||
Απάντηση ρυθμιστής
Παράθεση:
Eργασία: 4 πρωινά + δοκιμές. Έγινε εντελώς νέος σχεδιασμός, με αρκετούς υπολογισμούς και κάποιες "καινοτομίες". Το μόνο που χρειάστηκε να διόρθωσουμε ήταν η χαμηλή πίεση την οποία συνειδητά την είχα υπολογίσα να είναι ποιο υψηλή για να την διορθώσουμε στην συνέχεια μετά την πρώτη δοκιμή και να την φέρουμε ακριβώς στα 9,5 bar. Η φιλοσοφία της λειτουργίας είναι όμοια με αυτή των άλλων ρυθμιστών που λειτουργούν με πιστόνι. Τεχνικά χαρακτηριστικά: • 1ο στάδιο πιστονιού • Πίεση λειτουργίας 9,5 bar • Πτώση πίεσης σε ελεύθερη ροή (free flow) 2ou σταδίου 1,0 bar • 3 εξόδους χαμηλής πίεσης • 1 έξοδο υψηλής πίεσης • DIN Καινοτομίες: • Πολύ μικρός χρόνος αντίδρασης στην λειτουργία του εμβόλου. • Ομοιόμορφη παροχή στα -5m, στα -10m……., στα -35m. • κ.λ.π. ....... Options: • Υπάρχει πρόβλεψη για επιπλέον 2 εξόδους χαμηλής πίεσης. • Υπάρχει πρόβλεψη για μία επιπλέον έξοδο υψηλής πίεσης. Έχω προγραμματίσει μια σειρά δοκιμών με συστηματική καταγραφή και αξιολογική των αποτελεσμάτων. Ανταμοιβή: H χαρά της δημιουργίας. ΥΓ1. Στο Τρίκερι θα το δείτε, λίγο υπομονή ακόμα. ΥΓ2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μάστρο - Γιάννη που τρόχισε ένα εργαλείο για να διαμορφώσουμε την έδρα στεγανοποίησης του εμβόλου. Χρήστος Ευθυμίου |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Χρήστο, Κώστα εξαιρετική δουλεία...