|
Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ
αρχισυντακτη αυτη η αγραμματη καλαμοκαβαλημμενη δεν εχει?....
που μεσα στην αγνοια της ειναι και ειρωνας απο πανω.... φοιβο μην το αφηνεις ετσι.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Από πότε η παραπληροφόρηση είναι δικαίωμα/άποψη του κάθε καραμήτρου; Έψιλον όπως Έλεος
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 16-06-09 στις 18:00. |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Να προτεινω μια αναφορα (αρχικα) στην ομαδα συντακτων ?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν ξέρω αν θα είχε νόημα να στέλνατε όλο το υλικό στην Ένωση Συντακτών info@esiea.gr Σίγουρα δεν χάνεται τίποτα, ας έχουμε και την απάντηση του Σόμπολου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apeiranthos : 17-06-09 στις 08:18. |
|
|||
|
|||
Μονον ο Κυριος Ντοκος μπορει να μιλησει για σοβαρη δημοσιογραφια
|
||||
|
||||
Αν ο δημοσιογράφος έχει γερές βάσεις και εμπειρία..........
Νο1 ".......Όσο είμαι κατά του να μοιράζω δώρα, είμαι φανατικά υπέρ του να μαζεύω τις καλύτερες συντάκτριες και τα καλύτερα κείμενα. Έτσι, στην αρχή της χρονιάς που πέρασε ανανεωθήκαμε με τη Μάρθα Λογοθέτου και την Τίνα Κουλουφάκου.........." http://www.cosmopolitan.gr/article.php?target=326 Νο2 http://archive.enet.gr/online/online...2005,id=185184 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη darisg : 17-06-09 στις 11:22. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αν θέλει και άλλα στοιχεία για παρουσίαση της Καλύμνου να της δώσουμε για τα αλιευτικά που ψαρεύουν με μπουκάλα ή ναργιλέ απ' το Αιγαίο, σάρωσαν περσι τον Αργολικό και ανέβαιναν βορειότερα (για σφουγγάρια εννοείται)...Η λεβεντιά και η παράδοση σε όλο το μεγαλείο... Δεν ξέρω αν το κάνατε αλλά θα έπρεπε να κοινοποιήσετε την αναφορά σας σε αρχισυντάκτες και διευθυντάδες...όχι τίποτε άλλο αλλά ορισμένοι είστε και κατά καιρούς αρθρογράφοι του γεω, άλλοι είμαστε σχεδόν 15 χρόνια αναγνώστες, δε μπορεί ο κάθε πικραμένος να γράφει τη Δεν τα πρόλαβα...σύμφωνα με τις αναφορές του Daris kai Kristallias είναι σίγουρο πως μιλάμε για γκραντ φαβορί για απονομή Πούλιτζερ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Big-Blue : 17-06-09 στις 11:22. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
φανατικός του Παναγιώτη Τόκου. Τουλάχιστον αυτός ειναι ειλικρινής. |
|
||||
|
||||