|
Γιατροί δεν είμαστε, αλλά ορισμένα θέματα τα συζητάμε |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Επέμβαση λέιζερ στα μάτια
Παράθεση:
Πάρε παράδειγμα εμένα…ήμουν δεν ήμουν δύτης έκανα 15 επισκέψεις μετά την επέμβαση στην αρχή 4 φορές την εβδομάδα και σιγά σιγά λιγότερες μέχρι να διαπιστωθεί πως ήμουν 100% οκ…
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Γεια σε όλους.
Απο χτές επέστρεψα στη δουλειά όλη μέρα έμαι μπρόστα στον υπολογιστή, προσπαθώ να κάνω συχνές διακοπές πραγμα δύσκολο. Σήμερα ξαφνικά εκεί που δούλευα για λίγα λεπτά ειχα όραση 100% αργότερα ξαναθόλωσα, ο γιατρός λέει οτι θα έχω σκαμπανευασματα μιας και μου είχε τοποθετήσει φακούς για 4 μέρες που αφερέθηκαν τώρα φυσικά ήταν για να προστατευτούν τα μάτια απο τυχόν μόλυνση, τωρα μέχρι να πάρει ο κερατοειδής ΄το σχήμα 'που του έδωσαν θέλει λίγο χρόνο. Αρχές Οκτωμβρη θα πάω πάλι Αθήνα για επανέλεγχο. βέβαια απο μια πρώτη εξέταση λίγες ώρες πριν επιστρέψω Σάμο ήταν απόλυτα ικανοποιημένος . φιλιά Ανεζίνα. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα.
Θέλω να κάνω επέμβαση λέιζερ στα μάτια. Έχω μυωπία 2.75 και 3. Ξέρει κανείς κανένα καλό γιατρό Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Έχετε ακούσει για κάποιον Τραγάκη στην Αθήνα; Μπορείς να δεις κατευθείαν μετά; Η δουλειά μοπυ είναι με υπολογιστές..θα πρέπει να απέχω για κάποιιο διάστημα; Καλοκαίροι κάνει να γίνει η επέμβαση; Σας ευχαριστώ. |
|
|