|
||||
|
||||
Απάντηση: uwatec aladin 2g
Τι να πω...Ίσως ήτανε τυχερό μου... Το κακό είναι ότι ακόμα δεν με πήρανε τηλ από το service να μου πούνε τι παίζει....
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
3 μηνες και ακομα περιμενω να τους απαντησει η Scubapro αν απο το serial καλυπτεται απο την ημερομηνια παραγωγης. Σημειωση απο οτι αγοραστηκε απο τον τοπικο dealer και οχι απο εξωτερικο. Και ο φιλος Ανδρεας περιμενει να τον παρουν τηλεφωνο. θα σε ειδοποιησουν...... οταν επιστρεψει απο την Γαλλια (νομιζω εκει πανε) Υπομονη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris : 06-11-13 στις 23:11. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πέρσι βέβαια και ευτυχώς εντός της εγγύησης. Το είχα πάρει από το scubastore και προς τιμήν τους με εξυπηρέτησαν και έγινε η αλλαγή.. Χωρίς καμιά χρέωση σε μεταφορικά έστειλα το χαλασμένο και έλαβα ένα ολοκαίνουργιο.. Υπήρξε βέβαια μια καθυστέρηση δυο μηνών αλλά όλα καλά.. Πολύ καλό και εξυπηρετικό το aladin 2g αλλά βλέπω παρουσιάζει τα προβληματάκια του. |
|
||||
|
||||
Τελικά τέλος καλό ολα καλά. Σήμερα παρέλαβα ένα καινούργιο aladin 2g..
|
|
|||
|
|||
Στο ειχα πει οτι θα σου το αλλαξουν.
|
|
||||
|
||||
Ωραία! Καλές βουτιές!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, πώς τα πέι το Aladin 2G? Ολα οκ? Είσαι ευχαριστημένος? Να το πάρω με κλειστά μάτια ή να ψάξω για κάτι άλλο? |
|
||||
|
||||
Μεχρι τώρα μια χαρα, αν και το εχω σαν δεύτερο μαζι μου γιατί εχω και το Galileo LUNA. Μεχρι τώρα πάντως δεν μου εχει βγάλει κάτι οπως το προηγούμενο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το Galileo LUNA είναι φοβερό!! |
|
|