|
...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Φωτογραφίες... για να περνά η ώρα...
@ fivos
Ειδικά οι 4 τελευταίες. Φαντάζομαι ότι φωτογραφίζεις σε RAW format και κάνεις την επεξεργασία και το fine tuning στην συνέχεια. Θα ήθελες να μας πεις το όνομα του προγράμματος που χρησιμοποιείς; DG Υ.Γ. Ελπίζω να μην χάλασα, με την ερώτηση, την ποιητικότητα του μηνύματος σου. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Φοίβο ειλικρινά ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ μπροστά σε αυτά τα λόγια, μπροστά σε αυτές τις σκέψεις . Πραγματικά,Μπράβο σου. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
To RAW Conversion το κάνω -συνήθως- με το RAW Shoοter Essentials ένα πρόγραμμα που δεν υπάρχει πια γιατί δινόταν ελεύθερα και παρα-ήταν καλό, οπότε η Adobe αγόρασε την εταιρεία και τους έκλεισε (συνήθης τακτική). Μπορώ αν θες να στο στείλω - δεν νομίζω πως είναι παράνομο να δίνεις ένα πρόγραμμα που έτσι κι αλλιώς ήταν free - αλλά επειδή είναι παλιό δεν ξέρω αν υποστηρίζει το RAW format της κάμεράς σου. Πολύ καλό RAW Conversion - ίσως και καλύτερο- κάνει και το Photoshop (CS 3 ή CS 4) απλά εγώ χρησιμοποιώ συνήθως το RAW Shooter γιατί μ' αρέσει το workflow του, είναι πιο γρήγορο. Την υπόλοιπη επεξεργασία την κάνω με Photoshop.
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 18-09-09 στις 23:58. |
|
||||
|
||||
Κάπου στο Rash Mohamed.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DimitrisK : 21-09-09 στις 16:49. |
|
||||
|
||||
Πολύ καλό! Ο φαλαινοχάρχας μοιάζει σαν να είναι η σκια του δύτη!
Φοίβε, εσύ δεν είσαι φωτογράφος, είσαι ποιητής. Πάλι καλά, νόμιζα ότι είχαν εκλείψει αυτοί....
|
|||
|
|||
Φοίβε (ή όποιος άλλος) θύμισέ μου πως μπορώ να ανοίγω raw αρχεία στο Photoshop cs2?
Κάποιο Plungin θέλει αλλά δεν το θυμάμαι, άλλαξα πισι και τώρα το σετάρω ξανά |
|
||||
|
||||
φοιβο!!!!!!!!!!!!!!!
τι ομορφο κειμενο!!!!! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δημήτρη πολύ ωραία φωτογραφία! Σχεδόν συγχρονισμένοι, άνθρωπος και ψάρι (ψαρούκλα!) |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια Φοίβο !
|
|
||||
|
||||
Παιδιά βάζετε τόσο όμορφες φωτογραφίες που νοιώθω λίγο σαν χαζό. Όμως μου αρέσει τρελά να φωτογραφίζω και μόλις τώρα ξεκίνησα και με τον βυθό. Εχω πολλά ακόμα να μάθω αλλά δεν απογοητεύομαι και προχωρώ ακάθεκτη. Αυτή είναι τραβηγμένη στις 6/9 στον Τυρό που είχαμε κάνει μια ωραία βουτίτσα. Είναι τραβηγμένη με μια Olympus..... Τις δύο τελευταίες βουτιές τις έκανα για να δοκιμάσω ποια φωτογραφική να πάρω (Olympus ή Nikon) . Κατέληξα. Στην Nikon.