|
||||
|
||||
Απάντηση: Ποιο wing;
Thanks για την φωτογραφία.. κατατοπιστική
|
||||
|
||||
Προσωπικα εχω το wing ''Larry Green Signatures'' της OMS, χωρητικοτητας 45lb.
Σχεδιασμενο απο τον Larry Green, Training Director του NACD... Αν κι εχω δυο παρατηρησεις, γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος (τουλαχιστον μεχρι να...δοκιμασω κατι αλλο). Παρατηρησεις: 1. To inflator hose υποδειγματικα κοντο, αβολο στον χειρισμο. Το αντικατεστησα με ενα μακρυτερο... 2. Λογω του οτι ο ασκος ειναι ολιγον tall...αντιμετωπισα ενα mini προβληματακι με το hose routing του Apeks Tek3 ρυθμιστη μου απο το LH post. Συγκεκριμενα το υπο 61cm H.P hose του SPG ηταν υπο υπερβολικο κατα την γνωμη μου stress (καθως εβρισκε πανω στον ασκο) πραγμα που με αναγκασε να το αντικαταστησω με ενα ''παραδοσιακο'' 75αρι...δεν μου παρεχει και την καλυτερη εικονα ενος streamlined συστηματος (για τα δικα μου δεδομενα παντα...) καθως ειναι κοματσουλακι μεγαλυτερο, αλλα τι να κανουμε....SAFETY FIRST!
|
||||
|
||||
Dive Rite TransPac με Dual Rec Wings...
Πολύ ικανοποιημένος αλλά μάλλον καλύτερη λύση είναι ένα TransPlate... δεν ξέρω πόσο θα αντέξει το harness με τις διπλές 15lit. Είδωμεν, Α. |
|
||||
|
||||
Αυτά τα προβήματα δεν θα αντιμετωπίζατε εάν είχατε διαλέξει τους σωστούς ρυθμιστές, δηλαδή Scubapro MK25, οι οποίοι έχουν το ιδανικό hose routing
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Και εγώ απο Αγγλία το πήρα!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν φταινει οι Apeks μου για αυτο.... Τελοσπαντων εσυ πριν λιγο καιρο ανεβασες κατι εδω: http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=66 για τους tek3 και σε ευχαριστω...... (μηπως κανενας Κυριος απο....Βαρκιζα μερια εχει να πει κατι στον Thano για τους Apeks ???)
|
||||
|
||||
Τελικά ποιο αγόρασες;;
Το βούτηξες; Εντυπώσεις;;
|
|||
|
|||
Κατεληξα μετα απο αρκετες κουβεντες σε oxycheq σακους με hogarthian harness και SS backplate που παραγγειλα σε μηχανουργειο με σχεδια που μου εδωσαν οι ιδιοι που με επεισαν για την λυση αυτη.
Ακομα δεν τα εχω στα χερια μου (θα εχω το backplate αυριο) . Εντυπωσεις μετα τις πρωτες βουτιες. |
|
||||
|
||||
Εγω προσωπικα κατεληξα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τοBC117 - K60 wing Single Bladder BC, 60 lb. lift / Black
Πιστευω οτι σηκωνει τα παντα και απο παντου. Ειναι το παρακατω αλλα εγω εχω βγαλει τα bands.. αλλα μπορειτε να τα δειτε και εδω http://www.antzoulis.gr/gallery/albu...01/kwsedit.wmv |
|
|