|
Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ενοικίαση Εξοπλισμού - Προβληματισμοί !! – παροχές καταδυτικών.
Κώστα, δύο-τρεις διευκρινιστικές ερωτήσεις. Παρέχετε εντελώς δωρεάν Nitrox ή χρεώνετε σαν αέρα τα γεμίσματα Nitrox? Το εντελώς δωρεάν έχει κάποιους περιορισμούς ή ισχύει και για απόφοιτους της σχολής σας που έχουν δικιά τους φιάλη και απλώς θέλουν γέμισμα για να καταδυθούν από μόνοι τους? Στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει φιάλη και πάρει μία από τις δικές σας για να κάνει κατάδυση από μόνος του, χρεώνετε κάποιο ενοίκιο για τη φιάλη?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αφού δεν υπάρχει ζήτηση ανεβάζουν τις τιμές και εάν ποτέ με αυτές τις τιμές αποφασίσουν να ασχοληθούν με nitrox κάποιοι Θεσσαλονικείς αυτοδύτες ενδεχομένως να αποφασίσουν μείωση τιμών ? ? ? Νομίζω ότι αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία . Τι να σε κάνω που δεν μπορώ να γεμίζω τις φιάλες μου απο e-shop |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η κατάδυση ούτε είδος ανάγκης είναι ούτε και "καρτέλ γάλακτος". Όποιος "βλέπει φως" μπαίνει και αν δεν τον συμφέρει φεύγει. Δεν τους υπερασπίζομαι αλλά βρες κάτι καλύτερο....Γιατί αν πει ότι δεν με ενδιαφέρει το γέμισμα με nitrox τότε θα μείνεις με τον αέρα στο χέρι. Και μεταξύ μας πόσες φορές έχεις γεμίσει nitrox? |
|
||||
|
||||
Δημήτρη το οτι είναι μονοπώλειο δε σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν είναι ακριβή και αυτό ακριβώς επισημαίνεται. Όλους μας ενώνει η αγάπη για την κατάδυση. Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική δυνατότητα και αυτός είναι ένας λόγος που γίνεται αυτή η συζήτηση.
|
|
||||
|
||||
Εάν η απάντηση μου θα προσφέρει κάτι στη συζήτηση , δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε πω ότι:
απο τότε που απέκτησα τη δυνατότητα να βουτάω με ΕΑΝΧ έχω κάνει περισσότερες απο 100 καταδύσεις απο τις οποίες μόνο 2 με χρήση ΕΑΝΧ. Και όπως πολυ καλά γνωρίζεις , οι καταδύσεις μου γίνονται πάντα σε παρείστικο στυλ 4-5-6... αυτοδύτες , το ίδιο έχουν κάνει και με τα άλλα άτομα. Δεν βουτάνε με ΕΑΝΧ . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ppetross21 : 06-10-08 στις 12:25. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αφορά μόνο απόφοιτους του κέντρου που καταδύονται μαζί μας και περιλαμβάνει φιάλη (μονή η διπλή) με υπεροξυγονομένο μίγμα (ΕΑΝx) έως 40% οξυγόνο εντελώς δωρεάν. Αν κάποιος (είναι απόφοιτος του κέντρου σε επίπεδο ΕΑΝx / Nitrox κλπ) έχει φιάλη δικιά του και δεν θέλει του κέντρου μας, του την γεμίζουμε απλώς δωρεάν. Αυτό δεν έγινε τώρα ούτε είναι ειδική προσφορά, έτσι λειτουργούμε από την ημέρα που ξεκινήσαμε. Χαιρετισμούς στην όμορφη Κύπρο |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
O.K. τώρα το κατάλαβα κι εγώ... Συγχαρητήρια πάντως, το θεωρώ πολύ μεγάλο βήμα. Και οι λοιποί, απόφοιτοι άλλου κέντρου, πόσο χρεώνονται ? |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Αντρέα
Όταν έχουν πιστοποιηθεί από άλλο κέντρο : 1) Αν καταδυθεί μαζί μας ανεξάρτητα εξοπλισμού (διότι είναι δωρεάν) επιβάρυνση για μίγμα Nitrox / EANx έως 40% σύνολο = 5 ευρώ. 2) Αν ενοικιάσει την φιάλη με μίγμα Nitrox / EANx και δεν έρθει μαζί μας 5 ευρώ φιάλη + 2 ευρώ ανα κυβικό. |
|
||||
|
||||
Τόσο έχουν και χοντρική. Τουλάχιστον Θεσ/νίκη από εκεί που τα αγοράζω.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το κακό είναι ότι το χαμόγελο φεύγει όταν ακούς τέτοιες τιμές....... Όσο και να τους συμπαθώ και να τους εκτιμώ...θεωρώ αισχρό να χρεώνεις για ενοικίαση 70€........ δεν μπορώ να δεχτώ καμία δικαιολογία.... (ΕΑΝΧ, 12€ πάνω από 36%) ..... νομίζω ότι έχουμε ξεπεράσει κατα πολύ τα όρια της αισχροκέρδειας.......... Και αναφορικά με τη ζήτηση και τη προσφορά..... έλεος, παντού υπάρχουν όρια. Να μην μιλήσω και για την ποιότητα των ενοικιαζόμενων υλικών..... ας ήταν μια φορά να νοικιάσει κάποιος γνωστός κάτι και να μην έχει πρόβλημα..... Λυπάμαι πολύ που φτάνω στο σημείο να μιλήσω με βαριά λόγια, αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της. |
|
|