|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 6.2.2011-Πρωτοχρονιάτικη πίτα & γένεθλια του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Επέτειος απελευθέρωσης της κ
Καλά καλέ, μη βαράς ...
|
||||
|
||||
Απάντηση: 6.2.2011-Πρωτοχρονιάτικη πίτα & γένεθλια του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Επέτειος απελευθέρωσης της κ
Καλά, μη νομίζεις, ο πλάστης είναι πλαστικός και κούφιος, όχι ξύλινος όπως φαίνεται στο emoticon!
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το κοτσιδάκι που βλέπω στο emoticon το έχεις? (αυτό να το δω, κι ας πεθάνω... ) ΥΓ: μια που βγήκα τελείως εκτός θέματος, αντιγράφω εδώ και τη λίστα συμμετοχών για να μη με δείρουν 1. Ζιn 2. Γιωργος Δραγωνας 3. Μαρια Δραγωνα 4. Φοίβος 5. dmanetakis (?) 6. Γεωργία 7. Γιώργος 8. Yan + Dali 9. Sunshine 10. Φοίβος Nr.2 11. konskoub 12. Χρήστος 13. Ingeborg 14. Γιάννης Κουκουνάρης 15. Phys 16. elenian 17. Νίκος Βαρδάκας (επιβεβαιώνω μέχρι την Πέμπτη) 18+19. Πεννυ Κατσογιαννου (pennouninio)+ Γιωργος Φραγακης 20. Μυλωνακης
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 03-02-11 στις 13:58. |
|
||||
|
||||
Με τέτοιο παρεάκι που μαζεύτηκε , βγάλτο πια αυτό το ρημάδι το ερωτηματικό ! ( Αρκεί να φάμε ομως παιδία εε?? ...να φάμε !! )
1. Ζιn 2. Γιωργος Δραγωνας 3. Μαρια Δραγωνα 4. Φοίβος 5. dmanetakis 6. Γεωργία 7. Γιώργος 8. Yan + Dali 9. Sunshine 10. Φοίβος Nr.2 11. konskoub 12. Χρήστος 13. Ingeborg 14. Γιάννης Κουκουνάρης 15. Phys 16. elenian 17. Νίκος Βαρδάκας (επιβεβαιώνω μέχρι την Πέμπτη) 18+19. Πεννυ Κατσογιαννου (pennouninio)+ Γιωργος Φραγακης 20. Μυλωνακης |
|
||||
|
||||
Καλά ρε Φοίβε, είπαμε σνομπάρουμε τη φαγωπόρωση, όχι δε θα ακολουθήσουμε την παρέα... τσ τσ τσ!
1. Ζιn 2. Γιωργος Δραγωνας 3. Μαρια Δραγωνα 4. Φοίβος 5. dmanetakis 6. Γεωργία 7. Γιώργος 8. Yan + Dali 9. Sunshine 10. Φοίβος Nr.2 11. konskoub 12. Χρήστος 13. Ingeborg 14. Γιάννης Κουκουνάρης 15. Phys 16. elenian 17. Νίκος Βαρδάκας (επιβεβαιώνω μέχρι την Πέμπτη) 18+19. Πεννυ Κατσογιαννου (pennouninio)+ Γιωργος Φραγακης 20. Μυλωνακης 21. GB |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τέτοια θέλω ... αυτό ασ' το σε 'μένα, είμαι ειδικός
|
||||
|
||||
Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω μετα την βουτία που θα είναι το τσιμπούσι όσον αφορά το οικονομικό ο καθένας θα πληρώσει τα δικά του ή έχετε κανονίσει κάτι άλλο?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και η λίστα μέχρι τώρα: 1. Ζιn 2. Γιωργος Δραγωνας 3. Μαρια Δραγωνα 4. Φοίβος 5. dmanetakis 6. Γεωργία 7. Γιώργος 8. Yan + Dali 9. Sunshine 10. Φοίβος Nr.2 11. konskoub 12. Χρήστος 13. Ingeborg 14. Γιάννης Κουκουνάρης 15. Phys 16. elenian 17. Νίκος Βαρδάκας (επιβεβαιώνω μέχρι την Πέμπτη) 18+19. Πεννυ Κατσογιαννου (pennouninio)+ Γιωργος Φραγακης 20. Μυλωνακης 21. GB 22. Νίκος
Γιώργος Κυπραίος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geogeo : 03-02-11 στις 21:18. |
|
||||
|
||||
α οκ κατάλαβα ευχαριστώ ίσως καταφέρω και έρθω και στην βουτία και στο τραπέζι θα δείξει όχι με δικό μου εξοπλισμό δυστυχώς τα οικονομικά μου είναι χάλια αλλά με ενοικιαζόμενο.
|
|
||||
|
||||
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ....??????????????
Μήπως και εμείς που δουλεύουμε σας προλάβουμε κάπου ????????????............