|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 01.05.2008 - Τετραήμερη εκδρομή στην λίμνη Κρεμαστών
Παράθεση:
ρίχνω ένα ιμάντα Σαν βάλω τα αργά τραβώ και άλλους 40… Τση λάσπες και στα χώματα Θα μπούμε παρεουλα Μα αν κολλήσεις ξέχνα με Θα είμαι στη ραχούλα!!! Πλάκα κάνω φιλική Για να περάσει η ώρα Να χω καλή αρχή Όπως και στα ‘λλα fοrα!!!!
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος : 17-04-08 στις 00:40. |
|
|||
|
|||
Καλώς μας ήρθες Κώστα
...και καλές βουτιές να έχουμε στην εκδρομή
|
||||
|
||||
Παράθεση:
... έτσι κι αλλιώς στο τέλος όλους θα μας ξεκολλήσει ο Φοίβος ...
|
||||
|
||||
Εκεί που θα έχεις βάλει τα αργά και θα πηγαίνεις σαν κύριος θα ακούσεις ένα μακρυνό:
στην άκρηηηηη ακολουθούμενο απο ήχους πετρας που σπάει και αυτοκινήτου που μαρσάρει καθώς πλησιάζει σε περνάει και απομακρύνεται σαν τρελό "γραπ γγρακαμπακα γκραπ Hoooooooondaaaaaaaaaaa γκρουπ γκρουπου γκουπ" Fivos rulzzzz |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
με βρήκατε μικρό και με πειράζετε Τι να κάνω? Αφού δεν είναι 4x4, ο μόνος τρόπος να μη μείνω στις ανηφόρες είναι να πάρω φόρα Δουλεύει όμως το σύστημα σας πληροφορώ Βέβαια λόγω του advanced antiblocking control (AAC=συνεχές παιχνίδι με τον συμπλέκτη) αλλάζω λάστιχα και δίσκο συμπλέκτη λίγο ...πιο συχνά απ' τους άλλους
|
||||
|
||||
Εμένα πάντως Μυλοκοπή και Θιάφι μια χαρά με πήγε και μ'έφερε. Αν ποτέ το δώσεις να το βγάλουμε μια αναμνηστική. Θα λυπηθώ σίγουρα .
Υ.Γ. το mail που σου στειλα το δες; |
|
||||
|
||||
Εμεις κλέφτες θα γίνουμε???
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η μία, αυτή στην οποία αναφέρεται ο Χρήστος, είναι η κλασική διαδρομή μέσω Λαμίας - Καρπενησίου και μετά στον δρόμο Καρπενησίου - Αγρινίου. Η δεύτερη είναι μέσω γέφυρας (ή φέρρυ μπόουτ για τους υπομονετικούς) Ρίου - Αντιρρίου πάμε Αγρίνιο και από εκεί παίρνουμε τον ίδιο δρόμο Αγρινίου - Καρπενησίου. Η πρώτη διαδρομή, όπως αναφέρει και ο Χρήστος είναι περίπου 335 χλμ, ενώ η δεύτερη περίπου 355 χλμ. Σύμφωνα με έναν γνωστό μου που πάει συχνά στην περιοχή λόγω καταγωγής, η δεύτερη αν και ελαφρώς μεγαλύτερη σε χιλιόμετρα, είναι συντομότερη λόγω σημαντικά λιγότερων ορεινών χιλιομέτρων.
|
||||
|
||||
Ο δρόμος από Λαμία για Καρπενήσι (περίπου 70χλμ) έχει πολλές στροφές και αν πετύχεις κάποιον μπροστά σου μάλλον θα τον έχεις παρέα σε όλη την διαδρομή...
Μετά, από Καρπενήσι για Φραγκίστα μου είχε πάρει περίπου 2+ ώρες για να φτάσω, μέσα από βουνά (χωρίς βλάστηση, άρα χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον) και ήταν αρκετά κουραστικό... Αν θεωρήσουμε ότι δύο-δυόμισι ώρες θέλουμε για Λαμία (μην αρχίσετε να λέτε ότι οδηγώ σαν κότα...απλά μένω Πειραιά...), και άλλη μία και κάτι για Καρπενήσι, ε, θέλεις ένα εξάρι ώρες στο νερό! Από την άλλη διαδρομή αν και δεν έχω πάει, θα θέλεις 2 περίπου ώρες για Ρίο και άλλη 1 ώρα για Αγρίνιο και λογικά γύρω στην μιάμισι ώρα για Λίμνη Κρεμαστών...(βάση χιλιομέτρων...) Άρα ακούγεται μάλλον καλύτερο... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
2+ ώρες ... μάλλον πολύ το έκανες βρε Εμμυ ... Παράθεση: