|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 01.05.2008 - Τετραήμερη εκδρομή στην λίμνη Κρεμαστών
Δρομολογηθηκε και η δικη μου συμμετοχη στην ιστορια.
Να ενημερωσω πως υπαρχει διαθεσιμος χωρος και εξοπλισμος αν χρειαζεται. Cheers
|
||||
|
||||
Βλέπω ότι οι συμμετοχές έχουν αυξηθεί θεαματικά!! Επειδή όμως δεν έχουν δηλώσει όλοι στο φόρουμ (Δημητρούλααααααααα) μήπως θα μπορούσες Χρήστο να μας ανεβάσεις την νέα ολοκληρωμένη λίστα της παρέας;
Κανένας φίλος από Θεσσαλονίκη ίσως;; Άντε ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες! (Καταδυτική πρωτομαγιά, τα έχουμε ισοπεδωσει όλα πια )
|
|||
|
|||
Παράθεση:
(φαντάζομαι ότι θα είναι χαμηλότερο από της πρώτης )
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Λογικά φαντάζομαι κι εγώ ότι θα είναι χαμηλότερο της πρώτης (η οποία περνάει από το Καρπενήσι). Θα το δω και θα το ανεβάσω ...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο την ώρα που στο είπα δεν εχω μπεί .... Τσουπ τσουπ και εγώ μέσα
|
|||
|
|||
ΑΧ ευτυχώς που είμαι σίγουρη ότι θα πάρετε τέλειες φωτό για να δω και γω κάτι. Ακούγεται φανταστικά τυχερούλια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Λίστα συμμετεχόντων στην 4-ήμερη εκδρομή 01. – 04. 05.08 στην Λίμνη των Κρεμαστών.
1. Χρήστος Ευθυμίου 2. Ingeborg Ευθυμίου 3. Γιάννης Ίσσαρης 4. Μαρία Σαλωμίδη 5. Φοίβος Βιλανάκης 6. Γιάννης Ρουσουνέλος 7. Γιώργος Κυπραίος 8. Γεωργία Παπαγεωργάκη 9. Νίκος Κυπραίος 10. Εμμυ Τσοράπη........... 11. Κώστας Μυλωνάκης 12. Ζίνα Μακροπούλου 13. Δήμητρα Δημητροπούλου 14. Ιορδάνης Οργατζόγλου 15. Μιχάλης 16. Οκογένεια Μανωλά (Φίλος του Γιώργου Κυπραίου) 5 άτομα Σύνολο 20 άτομα (13 αυτοδύτες) 2 κομπρεσέρ. Απαραίτητος εξοπλισμός: Εκτός από τον ατομικό εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε συνήθως πρέπει να έχουμε οπωσδήποτε Φακό (φακούς) μαζί, καθώς και μία πυξίδα τουλάχιστον ανά ζευγάρι, ή ομάδα που θα βουτάει μαζί. Διαδρομή: Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, έξοδος Λαμία προς Καρπενήσι και στην συνέχεια Ανατολική Φραγγίστα 335 km περίπου 4 ½ ώρες. Εκεί θα ρωτήσετε που βρίσκεται ο ξενώνας “ΤΟ ΚΟΝΑΚΙ” του κυρίου Κωστόπουλου Ο καθένας θα ταξιδέψει ανεξάρτητα ή όπως θα τα έχετε συμφωνήσει μεταξύ σας. Οι βουτιές θα γίνουν ανάλογα με τα κέφια μας και ίσως κάνουμε την πρώτη βουτιά αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Όσο για το υψόμετρο μην ανησυχείτε θα κάνουμε ένα ταχύρυθμο “σεμινάριο” πίνοντας καφέ. Ελπίζω να έχουμε καλό καιρό. Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας. Την μεταφορά των κομπρεσέρ την έχει αναλάβει ο Κώστας (Κώστα θα επικοινωνήσω μαζί σου). Αν επιθυμείτε, την Τρίτη μετά το Πάσχα μπορούμε να κάνουμε μια συνάντηση για καφέ και να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες αν υπάρχουν, διαφορετικά, να έχουμε ένα καλό και ευχάριστο ταξίδι. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στην πρώτη διαδρομή (από Καρπενήσι) πρέπει να είναι οι Ράχη Τυμφρηστού περίπου 1100 μέτρα. Η λίμνη είναι στα 300 μέτρα, ενώ η Ανατολική Φραγκίστα που είναι ο ξενώνας στα 700 περίπου μέτρα.