|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
Όνομα:Αγγελόπουλος Νίκος
Ηλικία: 29 Επάγγελμα: Κατασκευαστής Καταδυτική εκπαίδευση: Rescue Diver IANTD Τόπος: Παλαιό Φάληρο
|
||||
|
||||
Γεια σας λοιπόν και από εμένα! Χαρά μου να παρουσιαστώ σε αυτή την ωραία παρέα!
Αν θυμάμαι σωστά αναφέρω κάποια πράγματα και στην ταυτότητά μου... για σιγουριά όμως ας τα ξαναπώ! 37 ετών, διοικητικό στέλεχος σε εκδοτικό οίκο. Αγαπώ τη φύση, τους ανθρώπους και άλλα πολλά... Καταδυτικά είμαι advanced open water και nitrox 40% Εκπαιδεύομαι για Technical και σύντομα και για Trimix Κολυμπάω ερασιτεχνικά πολλά χρόνια (κολυμβητήριο και ανοιχτή θάλασσα) και έχω μάθει να προ πολλού να σέβομαι και να αγαπώ τη θάλασσα! |
|
||||
|
||||
Ονομα Δημητρης
Ηλικια 28 Επαγγελμα Ηλεκτρολογος συστηματων αυτοματου ελεγχου Τοπος Αθηνα Καταδυτικη εκπαιδευση 3*** Ερασιτεχνικο ΕΟΥΔΑΤΚ PADI MSDT Instructor (5 speciality Instructor) ANDI OWI Instructor ANDI SSI Instructor ANDI Trimix Diver ANDI service technician ANDI gas blender DAN Instructor Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries Oxygen First Aid for Aquatic Emergencies Advanced Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries First Aid for Hazardous Marine Life Injuries Automated External Defibrillators for Scuba Diving PADI Emergency First Response Insructor Ocean Reef full face mask diver |
|
||||
|
||||
Όνομα: Βιβιάνα Δελιδάκη
Ηλικία: 30 Επάγγελμα: Υπεύθυνη εκδόσεων Καταδυτική εκπαίδευση: Rescue/Nitrox Diver IANTD Τόπος: Νέα Σμύρνη και από μένα!
|
|||
|
|||
ΟΝΟΜΑ: ΟΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΕΡΓΑΣΙΑ: Απατεώνας (ενίοτε) ΗΛΙΚΙΑ: 46 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: 1* ΕΟΥΔΑΑΚΤ/ CMAS 1993 2* ΕΟΥΔΑΑΚΤ/ CMAS 1994 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Ορειβασία (επισταμένα επίσης), μουσικές σπουδές, φοιτητής στο Ε.Α.Π. (Ελληνικός Πολιτισμός, 3ο έτος), ψιλοτρέλα με την αρχαιολογία, ψιλοτρέλα με το κρασί και διάφορα άλλα. TOΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ: Ν. ΣΜΥΡΝΗ |
|
|||
|
|||
Όνομα: Σπύρος Ξένος
Ηλικία: 31 Επάγγελμα: Ιδ.Υπάλλ. (Φυσικό Αέριο) Καταδ.Εκπαίδ.: PADI Instr. Τόπος: Αθήνα Χαίρω πολύ για την γνωριμία. |
|
|||
|
|||
παιδια εγω ειμαι απο Αλιβερι Ευβοιας.Ειμαι επαγγελματιας δυτης (15 χρονια)ειμαι OWI,SAFE AIR I,DMI,RESCUE I και συντομα θα ασχοληθω με το tehnical.Επισης πολυ συντομα ανοιγω τη δικη μου σχολη καταδυσης.Εαν θελετε θα σας ενημερωσω αργοτερα.
|
|
||||
|
||||
Γεια σας απο Κρήτη
ΟΝΟΜΑ Νίκος Ηλικία 35 Επάγγελμα Ιατρικός επισκέπτης Καταδυτική εκπαίδευση Open Water |
|
||||
|
||||
Ονομα-Διονυσιος
Ηλικια-38 Επαγγελμα-Ελαιοχρωματιστης Καταδυτικη Εκπαιδευση-RESCUE PADI NITROX PADI WRECK PADI Tοπος-Πειραιας Κερατσινι |
|
|