|
||||
|
||||
Απάντηση: Stroke test
Παράθεση:
Να ρωτήσω κάτι... αυτοί οι φουσκωτοί, που περνάνε ώρες στο γυμναστήριο και μπροστά στο καθρέφτη και μετά νομίζουν ότι μόνο αυτοί έχουν πιεί από το Άγιο Δισκοπότηρο (βλέπε φώτο του ξανθού παρακάτω..) αυτοί πάσχουν από ιδεοψυχαναγκαστική τελειομανία?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
καλά κατάλαβες... υπό την προύποθεση ότι δεν θα αποχωριστώ το stroke status μου μετά....
|
||||
|
||||
οοps... την πάτησα....
άμα κόψω το κάπνισμα, τότε θα πάω 1.6 General Prerequisites for All GUE Courses The following are prerequisites for all GUE Courses (any additional and/or course specific course prerequisite, as well as any deviations from the following, will be listed under the appropriate section of the specific course):
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οι ανυπόφοροι πόνοι στη μέση και η αβάσταχτη ταλαιπωρία είναι λόγια κάποιων που θέλουν να πουλήσουν μούρη - ότι τάχα μου περάσανε ΟΥΚ με το funds - eye love scuba έχεις δίκιο εδώ! Τα σχολεία είναι δύσκολα, απαιτητικά αλλά έλεος μην τερατολογούμε... και ούτε σκοπός τους είναι να κάτσεις πέντε ώρες να τραβιέσαι ώστε να πεις ότι δεν έχασες 20 πόντους από το βάθος σου... πάλι Αντρέα πέφτεις στην παγίδα να μιλάς για κάτι που δεν ξέρεις. Εξάλλου αυτό που λες μπορεί να το πεί ο oποισδήποτε για το οτιδήποτε. Π.χ. ο Γιώργος (Δελβερούδης και πάλι) το λέει για το technical diving γενικότερα. Γνώμη του και σεβαστή... Please, you're smarter than that... perception φίλε μου... Εκείνη τη δουλειά που έλεγες δεν πας να την κάνεις; άντε μη σου πάρω το keyboard, είπαμε από κοντά με beers Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NickVas : 18-06-08 στις 12:04. |
|
||||
|
||||
Επίσης ενδιαφέρον... από το tech 3 course description είναι το παρακάτω...
Required Dive Skills & Drills 4. Demonstrate the ability to deploy a lift bag/surface marker buoy in less than two minutes while hovering stationary. Participants should not vary in depth more than 5 feet/1.5 meters. H DSAT για το συγκεκριμένο θέλει 1 λεπτό και +-0.6m
|
||||
|
||||
Aντρέα, τα links έχουμε δει μαζί παλαιότερα. Κοίτα την κατηγορία F60-F69.
Ο Σώτος Χριστοδούλου έχει κάνει διδακτορικό σχετικά με την ερώτησή σου, οπότε θα σου απαντήσει. NickVas, νομίζω ότι δε διαφωνούμε επί της αρχής, αν διαβάσεις προσεκτικά τα post μου θα το δεις. Απλά εκφραζόμαστε διαφορετικά. |
|
||||
|
||||
Equipment Requirements για το Tech 3 της GUE
Each student should have, and be familiar with, all of the following required equipment.
|
||||
|
||||
Κάποια όργανα ή κομάτια εξοπλισμού τα οποία δίνουν ζωτικές πληροφορίες στο δύτη και επομένως από αυτά σε περίπτωση που απομονωθεί εξαρτάται η ίδια η ζωή του επιλέγουμε συνειδητά να τα κουβαλάμε Χ2.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο δύτης που δεν έχει την ικανότητα να παραμένει με την ομάδα του αξοίζει να περάσει το course! Η δικιά μας λογική είναι πως ο δύτης πρέπει να είναι σε θέση να λύσει όλα του τα προβλήματα μόνος του στην χειρότερη των περιπτώσεων. Είναι καλά τα team-shared backups από τη στιγμή που όλα πήγαν κατ' ευχήν και κανένας δεν έχει χάσει κανένα και μένουμε όλοι κατα τη διάρκεια της κατάδυσης σαν ομάδα μαζί. Ένας τεχνικός δύτης όμως θα πρέπει κατά την άποψή μου να είναι προετοιμασμένος και έτοιμος για το χειρότερο. Η καρτέλα για παράδειγμα με το "LOST MASK" Μπορεί να βγεί ανα πάσα στιγμή στην εκπαίδευση σε οποιοδήποτε βάθος και αν είμαστε, όσο βάθος και αν έχει ο βυθός από κάτω μας. Ο δύτης έχει δύο επιλογές να χάσει την πλευστότητά του παίζοντας τυφλόμυγα και ο εκπαιδευτής του να εμπλακεί σε πραγματικό rescue ή να ανασύρει την backup μάσκα και δώσει το OK χωρίς να χάσει πλευστότητα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όπως λενε και τα manual: Βe self sufficient in an emergency... Your team mates give you additional resources and may be your plan B if your independent plan A response falls short...If team members rely on each other from the start, the team's taxing this reserve from the start. Επίσης Team diving reduces accidents by providing a "back up brain" for each other during predive checks and throughout the dive.... By diving in a team, you and your team mates agree on plans and procedures, and remind each other of these by diving closely together. |
|
|