|
Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Καταδυσεις στη Κροατια
Νωριτερα τον Ιουνιο ημουν στην Κροατια για να κανω καταδυσεις Αδριατικη
Πολλα ευχαριστω στον Maurizio του Krnica Dive για την φιλοξενια και το Diving Leisure London για ενα ακομα καταπληκτικο ταξιδι http://dytis.wordpress.com/2013/06/24/croatia-2013-with-diving-leisure-london-and-krnica-dive/ καλες αναδυσεις! Δ \m/ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καταδυσεις στη Κροατια
Πολύ ωραίο και "γεμάτο" ταξίδι, ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου!
Η ορατότητα από τις φωτό φαίνεται σχετικά καλή , εγώ έχω ακούσει άλλα για τα νερά της Κροατίας και για την ορατότητα στα συγκεκριμένα ναυάγια... |
|
|||
|
|||
Τι καλα !
Ευχαριστο το να μαθαινω οτι καποιος το διαβασε!!! χμ... Οσο για την ορατοτητα δεν ξερω τι να πω μου ειχαν υποσχεθει απιστευτη ορατοτητα και νομιζω οτι δεν ηταν ασχημα!!!! Ισως να εχει να κανει με την εποχη? στα 6-12μ ηταν σαν να καναμε καταδυσεις μεσα σε συνεφο (η σπερμα φαλαινας?!) μαλλον planκton boom??? αλλα δεν ηταν προβλημα (οπως φαινεται απο τις φωτο) |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλά τα λέει ο Γιώργος δεν είναι ο μόνος ...
|
|||
|
|||
πολυ ωραιο ταξιδι και ωραια διηγηση...
πιο πολυ χαρηκα που διαβασα για ενα ταξιδι,καταδυτικο, οπου δεν πρωταγωνιστει παλι η Ερυθρα. ευγε και σου ευχομαι και αλλα ''τετοια''.
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Πολύ καλές καταδύσεις, και ταξίδι γενικότερα !
>>>Now. I would like us to stop and reflect on this for a second. HOW COOL IS THAT? I mean the bar stayed open for us!!! Να καταλάβω από αυτό ότι είσαι πολλά χρόνια εκεί στον πολιτισμένο βορά; Το Black DSMB τι είναι; H stealth έκδοση του κόκκινου; Νομίζω μπλε σκούρο είναι το καλύτερο χρώμα για να μην σε βλέπει κανένας, απολύτως διακριτικό, να είσαι τώρα στο ακρωτήρι και να φωτογραφίζεις τη θάλασσα το φάρο και τα βράχια, και να έχει ο άλλος ένα κόκκινο αγγούρι (με το συμπάθιο) να σου τη χαλάει! |
|
||||
|
||||
Πάντα καλοδεχούμενες οι αφηγήσεις ταξιδιών, ειδικά όταν είναι τόσο καλογραμμένες και (σε ό,τι αφορά εμένα τουλάχιστον) όταν μας έρχονται από τη Μεσόγειο, αυτή την γνωστή μας άγνωστη...
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστω ολους για τα πολυ θετικα σχολια!
Παράθεση:
Οσο για το μαυρο DSMB. Ειναι ενα πειραμα θα δουμε πως θα παει!!! Δ |
|
|