|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
μινι φιλτρο για ασφαλες γεμισμα μπουκαλας!!!`
Καποτε θυμαμαι ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο για ενα μικρο (ατομικο) φιλτρο το οποιο τοποθετουσες μεταξυ κλειστρου μπουκαλας και κομπρεσσερ ωστε να φιλτραρει τον αερα ανεξαρτητα απο την κατασταση του κομπρεσσερ!
Υπαρχει τετοιο πραγμα ακομα? Στα διαφορα ελληνικα site που κοιταξα δεν βρηκα κατι! Ευχαριστο! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: μινι φιλτρο για ασφαλες γεμισμα μπουκαλας!!!`
Παράθεση:
http://www.divelife.co.uk/product_in...oducts_id=3068 http://www.bluewatersports.com/shop/...r-a-clamp.html Πρέπει να δεις τα χαρακτηριστικά αυτού που θα αγοράσεις σε σχέση με το compresser που θα γεμίζεις αέρα. Μερικά έχουν περιορισμούς στην ταχύτητα ροής του αέρα (ειδικά εάν γεμίζεις από τράπεζα και όχι απ' ευθείας από compresser). Επίσης, να εξετάσεις και το κόστος για τα ανταλλακτικά cartridge.
Κώστας Κατσιούλης SSI DMI #54328 PSI-PCI Inspector #24079 NGUE diving school NGUE @facebook |
|
|||
|
|||
παιζει να το βρουμε απο Ελλαδα?
|
|
||||
|
||||
Αν έχεις αμφιβολίες για την ποιότητα του αέρα που βάζεις, απλά αλλάζεις μαγαζί.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν και μερικές φορές όταν απομακρύνεσαι από την έδρα σου πχ για μία καταδυτική εκδρομή με πολλές βουτιές, θα πρέπει να γεμίσεις αναγκαστικά σε κάποιο καταδυτικό που ίσως δεν το γνωρίζεις καλά
Κώστας Κατσιούλης SSI DMI #54328 PSI-PCI Inspector #24079 NGUE diving school NGUE @facebook |
|
||||
|
||||
Κακή εποχή για να stockάρουν οι Έλληνες έμποροι προϊόντα που αγοράζουν χωρίς πίστωση από το εξωτερικό και μετά να περιμένουν κάποιον Έλληνα καταναλωτή να τα αγοράσει.
Ειδικά σε ένα προϊόν σαν αυτό που αναφέρεις που σίγουρα δεν έχει ζήτηση. Μόνο κατόπιν παραγγελίας θα μπορούσε να γίνει αλλά δεν ξέρω εάν από θέμα κόστους αξίζει η διαδικασία. Είναι καλό για όλους μας να αγοράζουμε από ελληνικές επιχειρήσεις αλλά μερικές φορές είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο ή αδύνατο (κυρίως λόγω διαθεσιμότητας και κόστους).
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Εχω αγορασει δυο διαφορετικα τετοιου τυπου φιλτρα , μαλιστα το ενα ειναι της BAUER και μπορει να χρησιμοποιηθει για γεμισμα στα 300 bar . Οταν πηγα σε δυο καταδυτικα και ζητησα να το χρησιμοποιησω , μια εποχη που ειχα μια ευαισθησια στους πνευμονες μου και δεν γινοταν να αναπνεω λαδια και βρωμιες υπο πιεση υποβρυχιως , οι παροχοι εμφανιζοταν προσβεβλημμενοι που δεν τους εμπιστευομαι , παρα το γεγονος οτι η προσεγγιση μου δεν εδινε καθολου τετοια εντυπωση . Αυτο που μπορω να καταλαβω στην αρνηση τους ειναι οτι , σε περιπτωση που δεν γνωριζουν τα συγκεκριμενα φιλτρα , λογικο ειναι να μην αφηνουν τον καθε εναν να προσαρμοζει πατεντες και γκατζετακια που αυτος δεν μπορει να ξερει οτι ειναι ασφαλη για το μαγαζι του και ακομα και για αυτον που θα αναπνευσει απο την φιαλη . Δυστυχως , μεχρι στιγμης τα εχω εντελως αχρησιμοποιητα λοιπον διοτι ακομα και αυτοι στους οποιους πηγα και τα γνωριζουν παλι δεν δεχονται να τα χρησιμοποιησω , με αποτελεσμα τουλαχιστον σε εναν απο αυτους να συνεχισω να γεμιζω την φιαλη μου με λαδια και να τα εισπνεω στην βουτια , επισης να πρεπει να σκεφτομαι να καθαρισω την φιαλη μετα απο , αν οχι καθε , αλλα σχεδον καθε βουτια .
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Βλεπεις στο νησι δεν εχουμε και πολλες επιλογες για γεμισμα! |
|
||||
|
||||
Έχετε επιλογές αν είσθε 5-6 φίλοι να γίνετε αυτόνομοι και να γεμίζετε μόνοι σας.