|
Τώρα με τον νέο νόμο, ποιος μας πιάνει ! Για ρίξτε ιδέες και μοιραστείτε μαζί μας τους μοναχικούς σας υποβρύχιους παραδείσους... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ναυάγιο "ΕΝΙΝΑ" - επίθεση των Ινδιάνων
.............................
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ygrasias : 13-07-07 στις 05:05. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ο χωρος των Ινδιανων στο forum
Θέλουμε φωτογραφικά ντοκουμέντα!!!
|
||||
|
||||
Ινδιάνοι προσοχή μην χορέψετε λάθος χορό και σας πιάσει καμμιά βροχή .
Καλή διασκέδαση
|
|||
|
|||
Παράθεση:
* Βάλε τη μηχανή στο housing μακριά από τη θάλασσα (και μη τη βγάζεις και την ξαναβάζεις πάνω στο σκάφος). * Αν έχεις χώρο με air-condition, μπες σε αυτό το χώρο για να βάλεις τη μηχανή στο housing Όσο μικρότερη είναι η υγρασία στην ατμόσφαιρα τη στιγμή που κλείνεις το housing, τόσο μικρότερη υγρασία κλείνεις μέσα του. Επίσης αν έχεις σκοπό να βάλεις φακελάκια (που συνίσταται σε housing μεγάλου όγκου - όχι σε compact) τότε δοκίμασε να τα βάλεις και να κλείσεις το housing 6-8 ώρες πριν να το χρησιμοποιήσεις. Έτσι θα σου απορροφήσουν την υγρασία πολύ καλύτερα. Εεεε... άμα δε πιάσουν όλα αυτά, τότε το μόνο που μού 'ρχεται είναι ότι πρέπει να αλλάξεις nick-name γιατί φαίνεται ότι η υγρασία κι εσύ πάτε πακέτο ΥΓ: Φακελάκια άνθρακα ? Εγώ τα έχω ακουστά σαν φακελάκια σιλικόνης. Αυτά υποτίθεται ότι αν τα βάλεις στο φούρνο (σε χαμηλή θερμοκρασία μη τα κάψεις) μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κάμποσες φορές. Βέβαια αν δεν είναι σφραγισμένα πρέπει να τα αποθηκεύεις σε ξηρό περιβάλλον αλλιώς θα έχουν ήδη αποροφήσει όση υγρασία μπορούν και είναι ψιλο-άχρηστα.
|
|||
|
|||
[quote=ygrasias;833]
Το συνεδριο, αρχιζει. GKAM and ygrasias together, στον Αμβρακικο GKAM= Τρομερο παιδι, αστερι. Ευτυχισμενος που τον γνωρισα. Ο Γιωργος μου θυμιζει μικρο παιδακι που τον πηγε βολτα ο θειος Ygrasias στο Luna park. Θωμα του αγορασες και μαλλι της γριας ? |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια σε όλους. Αυτό περί της ζήλιας, ψώρας, χώρας το έχετε ακούσει πιστεύω. Αλλά πες μου κάτι βρε Θωμά μια και αναφέρθηκες στα κομπιούτερ. Ο von Karel φοράει μόνο ένα Bottom Timer, ένα ρολογάκι και έχει μια καρτελίτσα που κρέμεται. Δεν χρησιμοποίησε κομπιούτερ αυτός;
|
|
||||
|
||||
Για να συμπληρωθεί το παζλ, μπορεί κάποιος σας να μας δώσει κάποιες λεπτομέρειες για το ναυάγιο; Να είστε καλά να ξανασυναντηθείτε και να μεγαλώσετε την φυλή
|
||||
|
||||
έγραψες, πάλι, μέχρι εδώ μύρισε γάμπαρη...
αλλά εγώ είδα και άλλα παιδιά να κρατάνε κουτιασμένες μηχανές ποικίλων δυνατοτήτων... Να περνάτε πάντα έτσι καλά, |
|
||||
|
||||
και 'γω νόμιζα πως ήταν οι οδηγίες χρήσης για το ρολόι
|
|
||||
|
||||
Όλα τα λεφτά οι μπουκάλες σας Sir!!
Εύγε γιατί περάσατε όμορφα Διπλό εύγε γιατί το μοιράζεστε μαζί μας (κι ας ζηλεύουμε, δεν πειράζει!)