|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
MIZΕΡΙΑ
Πολύ μιζέρια έχει πέσει, πολύ εξοπλισμός πουλιέται, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και πάει λέγοντας...
Mήπως δεν πάει άλλο;;;;;;;;;; |
|
||||
|
||||
Απάντηση: MIZΕΡΙΑ
Πάει και άλλο κάτω, δεν πιάσαμε πάτο ακόμα. Άδειασε λίγο ακόμη το BCD.
Αναμείνατε στο ακουστικό σας και στις καθεστωτικές τηλεοράσεις σας. |
|
|||
|
|||
Οι περισσότεροι για να σκάσουν επιπλέον χρήμα τα πουλάνε, BCD->WING , OPEN->CCR. Έτσι μου φάινεται εμένα.
|
|
|||
|
|||
δε νομίζω...
εφόσον τα καταδυτικά ζητάνε ακόμα ενα πενηντάρικο(από το 2006 που θυμάμαι) για 2 βουτιές 2-3 μίλια μακριά τα πράγματα πάνε καλα.... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δίκιο έχεις, πάλι στον πάτο πάμε, πάλι στα βαθιά και δεν έχουμε και λεφτά για μίγματα... |
|
||||
|
||||
Ρε παιδιά, ψηλά τα κεφάλια.
Συμφωνώ, οι καιροί είναι δύσκολοι. Όμως να περάσω καλά δεν χρειάζομαι πολλά πράγματα. Καλοκαίρι είναι και έχω την θάλασσα στα πόδια μου. Στο κάτω-κάτω, με μια μάσκα, πέδιλα και μια καλή παρέα μπορώ να περάσω όμορφες αξέχαστες στιγμές. -- |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Πουλάμε και όλα τα καταδυτικά στο φινάλε και τη βγάζουμε με τη θάλασσα , το αγόρι/κορίτσι μας και με ψωμί , ελιά και Κώτσο βασιλιά. Έλληνες είμαστε , ξέρουμε από δουλοπρέπεια και σκλαβιά... Εμείς τον Πατραικό ελπίζουμε σύντομα να έχουμε και πολλές πετρελαιοπηγές για ακόμα πιο αξέχαστα ηλιοβασιλέματα... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σίγουρα θα έχει και κάποια ελάχιστα αρνητικά η κρίση, αλλά εμείς να βλέπουμε τα θετικά. Υ.Γ. Αν θέλετε, και δεν το γράφω τώρα για διαφήμιση, κοιτάξτε τις αγγελίες μου και αγοράστε κάτι, τα μισά χρήματα θα το δώσω στο κόμμα. |
|
||||
|
||||
Eίσαι σίγουρος; Εγώ όχι και τόσο...
|
|
|