|
...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Πάρος & Αντίπαρος 2009
Μερικές φωτογραφίες που ''χρωστούσα'' από πέρσι...
Ο δύτης με το ανέμελο μαλλί, που αιωρείται και κρύβεται πίσω από τις καλόγριες μαντέψτε ποιος είναι... http://www.dpgr.gr/usergalleries/thu...hp?album=26070 Σχόλια ευπρόσδεκτα Πατήστε κάτω αριστερά στο Start Slide Show |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πάρος & Αντίπαρος 2009
ΜΕΓΑΛΕ μπλε, πολυ ομορφες οι φωτογραφίες σου!!!
εχουν μια καλοκαιρινη αυρα που μου εφτιαξε τη μερα... υσ: γιατι ο δυτης της φωτογραφίας τραβάει τα ξανθά μαλλια του? παλι εψαχνε να σε βρεί? thanx Big-Blue
|
||||
|
||||
Ηλία βλέπω ότι μπαίνεις και 'συ στο κλαμπ με τις φιγούρες στο μπλε. Μ' αρέσει
Θα έλεγα, αλλά υστερεί σε μουσική παιδεία και δεν λέω
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Όμως τα μοντέλα μου δεν κάθονται καλά όπως μου επισήμανε ένας φίλος, χερσαίος φωτογράφος Όσο για τον γητευτή των γύλων;;; |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ελάχιστες είναι καλές όμως. Αν δε βουτάς και δε φωτογραφίζεις και δε μαθαίνεις το κωλοφώτοσοπ, δε βελτιώνεσαι. Παλεύουμε με τις auto ρυθμίσεις Είχε παλιόκαιρο τότε που λέει και ο Μέγας Πασχάλης (να μη βάλω λινκ από you tube ε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις καλές βουτιές όπως μας έλεγε ο ξανθός ινστρούκτορας και άριστο ζευγάρι ομολογουμένως...Όντως όμως με έψαχνε...μου άρεσαν τα αφρισμένα νερά ... Από διαύγεια πάντως! Κλασικές Κυκλάδες...Παράδεισος είμαστε γαμώτο...Και η σπηλιά στην Αντίπαρο φοβερή! Στα Μέδες θα είναι καλύτερες σίγουρα...μην ελπίζετε πως θα λείψω! Απλά περιμένω το οκ απ το ''αφεντικό''... |
|
|