|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
πυξιδα χειρος
θα ηθελα να ρωτησω παιδια αν υπαρχει κανεις που να εχει μικρη πυξιδα που να μπαινει στο λουρακι του ρολογιου και...1.αν ειναι αξιοπιστη και 2 για να μην εχω 2 ορολογια το ενα κανονικο και το αλλο σκετη πυξιδα τεραστια...
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: πυξιδα χειρος
βασικά τί τις θέλεις τις εναλλακτικές; πυξίδα κανονική, αξιόπιστη και σε μπάντζι μόνο...
|
|
|||
|
|||
Να μια πρόταση με ψηφιακή πυξίδα αλλα δεν είμαι αντικειμενικός, είμαι λάτρης των g-shock!
G-Shock Mudman Compass Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kefallinos : 03-12-12 στις 16:16. |
|
||||
|
||||
Καλύτερα οχι ψηφιακή, είναι ευάλωτη στα πεδία. Πολύ πιο ευαίσθητη απο την χειρότερη αναλογική πυξίδα.
|
|
||||
|
||||
δες τ suunto d9 δε ξέρω κάποια μικρότερη κ αξιόπιστη
|
|
||||
|
||||
Το Suunto D9 είναι καταδυτικός υπολογιστής, ο οποίος έχει και λειτουργίες ψηφιακής πυξίδας.
Το standard μοντέλο πυξίδας για scuba είναι ένα, το Suunto SK-7. Εάν σε ενδιαφέρει να έχεις τις λειτουργίες της πυξίδας και δεν ψάχνεις ψηφιακή, τότε η SK-7 νομίζω ότι είναι η καλύτερη επιλογή (προτίμησε με bungie mount). Οι μικρές πυξίδες σου δίνουν μία αίσθηση προσανατολισμού αλλά μπορεί να χάσεις πολύ εύκολα την πορεία σου λόγω δυσκολίας στη διατήρηση του αζιμούθιου.
Κώστας Κατσιούλης SSI DMI #54328 PSI-PCI Inspector #24079 NGUE diving school NGUE @facebook Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tecrec : 07-12-12 στις 16:18. |
|
||||
|
||||
m9 έκανα λάθος sorry
|
|
|||
|
|||
Αν είναι τόσο μικρή η πυξίδα όσο την θές, ίσως είναι λίγο δύσχρηστη.
Οποιαδήποτε απλή αναλογική πυξίδα, αρκετά ευμεγέθης για να μπορείς να την χρησιμοποιείς εύκολα, νομίζω ότι θα είναι καλύτερη λύση. |
|
|