|
Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Internet Shopping
Κάνετε αγορές καταδυτικού εξοπλισμού απο το Ιντερνετ;Αν ναι απο ποιά καταστήματα;; Ποιες οι εμπειρίες σας εώς τώρα;
Έχω αγοράσει πράγματα απο τα: www.deepstop.de www.dirdirect.com www.aquatec.gr vault2.secured-url.com/mtcsl/dw/index.htm (Divers Warehouse) www.divingniknaks.com Και για τα 5 έχω να πώ τα καλύτερα λόγια για το service και για τις τιμές Επίσης ελέγχω τις τιμές στο www.scubastore.com αλλά δεν έτυχε να αγοράσω κάτι ακόμα.
|
||||
|
||||
Απάντηση: Internet Shopping
... και μένα η γνώμη μου από το www.deepbluedive.com και από το www.simplyscuba.com είναι άριστη. Οικονομικότατα, ταχύτατα και άψογη πληροφόρηση σε ότι ζητήσεις. Μόνο που δεν έχω συνεργαστεί πρόσφατα αλλά προ διετίας...
Πολύ καλή ευκαρία και επικοινωνία είχα πετύχει και στο www.ebay.com αλλά εκεί πρέπει να πέσεις σε καλό πωλητή... |
|
||||
|
||||
Έχω αγοράσει από:
www.deepbluedive.com www.scubastore.com www.aquatec.gr Κανένα πρόβλημα. Σε προσφορές που κάνει το scubastore σε προιόντα stock κατά καιρούς πιστεύω ότι είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Επίσης έκανα μια παραγγελία για τη γυναίκα μου τελευταία από το: vault2.secured-url.com/mtcsl/dw/index.htm (Divers Warehouse) Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Μέσα σε μερικές ώρες με ειδοποίησαν ότι ένα κομμάτι του εξοπλισμού δεν υπήρχε σε stock και η παραλλαβή του θα γίνει μέσα στον Ιούνιο οπότε και μου τα στείλουν όλα μαζί. Όσο για το aquatec όχι επειδή είναι ελληνικό , αλλά είναι όντως πολύ καλό σε τιμές και εξυπηρέτηση, όπως άλωστε μου είπανε αυτοί που μου το σύστησαν. |
|
||||
|
||||
Τσεκάρω συχνά τιμές και προιόντα στα :
www.subprof.com www.sportextreme.com www.scubastore.com δεν έχω ψωνίσει ακόμα ιντερνετικά όμως οι τιμές σε κάποια πράγματα είναι άκρως δελεαστικές...
|
||||
|
||||
Φανατικα:
www.deepstop.de www.dirdirect.com vault2.secured-url.com/mtcsl/dw/index.htm (Divers Warehouse) Μετα απο παρα...πολλες παραγγελειες στα παραπανω Diving stores μπορω να πω μετα βεβαιοτητος τα εξης: ΠΟΛΥ καλες τιμες, αψογο και στην κυριολεξια επαγγελματικο service....
|
||||
|
||||
www.dive-logs.com
www.scuba.com www.scuba.co.uk www.scubatoys.com www.aquastuff.net www.aquastrophics.com www.simplyscuba.com www.scubastore.com www.edive.gr Αποποιούμενος εκ των προτέρων κάθε ευθύνη ... (Αμερικλάνικα...) παραθέτω sites από τα οποία αγόρασα προϊόντα ή υπηρεσίες τον τελευταίο χρόνο, χωρίς να αντιμετωπίσω προβλήματα. |
|
||||
|
||||
Εγώ πάλι αν και φανατικός e-πελάτης δεν βλέπω κάποια σοβαρή διαφορά στις τιμές εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Πριν απο λίγο καιρό έψαχνα φακό και τελικά τον βρήκα πιο φτηνα εδώ. Οι διαφορές είναι αδικαιολόγητα πολύ μικρές αν σκεφτεί κανείς ότι τα κόστη ενός e-shop είναι πολύ μικρότερα, δεν βλέπεις το προιον απο κοντά, βρίσκονται μακρυά και δεν έχεις προσωπική σχέση κτλ. Αν δε ψωνίσεις εκτός ΕΕ τότε έχεις να πληρώσεις και το τελωνείο.
Εγώ περίμενα διαφορές πάνω απο 100 ευρώ και επειδή ξέρω και που παίζουν οι τιμές χονδρικής το βρίσκω απαράδεκτο να μπορεί το κατάστημα στην Ελλάδα να μου κάνει καλλίτερη ή έστω λίγο ακριβότερη τιμή απο τα eshops. Για να λέμε βέβαια και τα καλά, υπάρχουν κατα καιρούς πολύ καλές προσφορές Όλα αυτά βέβαια για τα απλά που ψάχνω εγώ, τώρα πιο εξελιγμένος εξοπλισμός δεν ξέρω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Επίσης είναι γεγονός οτι πολλοί έλληνες έμποροι/αντιπρόσωποι έχουν πιάσει το νόημα και πλέον προσαρμόζουν τις τιμές τους ανάλογα με τις τιμές των e-shops. Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα πριν ένα μήνα όπου κάλεσα γνωστό Έλληνα αντιπρόσωπο για την αγορά ένός DC: - Γεια σας ενδιαφέρομαι για το τάδε DC - Μάλιστα.... η τιμή του είναι .... τόσο - χμμμ .... μάλιστα - Το έχετε βρεί κάπου ποιο φθηνά??? - εεεε, ναι ... στο τάδε e-shop - δώστε μου ένα τηλέφωνο και θα δώ τι μπορώ να κάνω (μετά από 1 ώρα περίπου) - Ναι... γεια σας ... σχετικά με εκείνο το DC ... νέα τιμή -150 ευρώ!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλά υπάρχουν και μια δυο περιπτώσεις που δεν θα τις συνάντησης ποτέ σε κάποιο e-shop, αυτή του ‘σου δίνω λίγα λίγα τα λεφτά όταν μπορώ’ και η ‘θα στο φέρω στο κεφάλι αν έχει πρόβλημα’ (που να κοπανάς το serverτου e-shop). Βεβαία και η δυο έχουν να κάνουν με την προσωπική σχέση που μπορεί να έχεις αποκτήσει ακουμπώντας τα σε κάποιο κατάστημα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|