|
Πείτε μας τι έχετε για πούλημα, ανταλλαγή ή αν ψάχνετε κάτι (! Για τη δημοσίευση αγγελίας θα πρέπει να έχετε δημοσιεύσει τουλάχιστον 10 μηνύματα και να έχουν περάσει 30 μέρες από την εγγραφή σας !) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΦΙΑΛΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΟΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΦΙΑΛΕΣ
1.BTS 232BAR 15LT ME MΠΟΤΑ / ΔΙΧΤΥ 2.BTS 300BAR 12LT ME ΜΠΟΤΑ 3.FABER 232 BAR OCEANIC 12LT (MΠΟΜΠΟΣ) ΜΕ ΜΠΟΤΑ /ΔΙΧΤΥ 4.FABER 232BAR 10LT ME ΜΠΟΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΜ Eυχαριστω, Kostantinos Santas |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΦΙΑΛΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ
Τιμές, και ημερομηνία παραγωγής.
Σας ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
.................................................. .................................................. .... ΦΙΑΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ /ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΟΥ 1.BTS 15LT /ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΟΣ - ΜΑΙΟΣ ΤΟΥ 2016 2.BTS 300BAR 12LT / ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ- ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΤΟΥ 2015 3.FABER 232 BAR OCEANIC 12LT / ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΟΣ-ΜΑΙΟΣ ΤΟΥ 2016 4.FABER 232BAR 10LT /ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΟΣ -ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2015 *ΓΙΑ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
||||
|
||||
θα μπορουσα να εχω τιμη για την 10αρα, και αν ειναι ο πρωτος τις, υδροστατικος.
και μια φοτο θα βοηθουσε.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
H TIMH ΤΗΣ ΦΙΑΛΗΣ ΣΤΑ 130,00 ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Kostantinos Santas |
|
|||
|
|||
καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την 15αρα μπορώ να έχω με πμ μια τιμή (ΥΣ δεν δέχεσαι πμ γιατί είναι γεμάτο το box σου)
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
................................................. ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΠΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Kostas |
|
||||
|
||||
3.FABER 232 BAR OCEANIC 12LT (MΠΟΜΠΟΣ) ΜΕ ΜΠΟΤΑ /ΔΙΧΤΥ
ΠΩΛΗΘΗΚΕ Ευχαριστώ Kostas |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 10λιτρη