|
Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ
Καλημέρα σε όλους...
Διαβάσαμε αυτό το άρθρο http://aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=29969 και στείλαμε αυτό το σχόλιο. Παράθεση:
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τα... ψαροντούφεκα διχάζουν τη Λήμνο
Για σου Μαρία με τα ωραία σου! Τώρα βέβαια μακάρι να ήταν αυτό και όλη η αλήθεια και να μη χρειαζόταν να ντρεπόμαστε για τους ψαρομπουκαλάκιδες και τις πομπές τους....
|
|
||||
|
||||
Bingo!
http://aiolikanea.gr/news/main/detail.php?ID=29969 Η φωτό που συνόδευε το άρθρο πριν το αλλάξουν (γεια σου βρε Φοίβε προνοητικέ!!) ήταν η εξής
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 10-04-08 στις 13:27. |
|
||||
|
||||
Μπράβο Μαρία !!!
|
||||
|
||||
Γιώργο είχαν στείλει και άλλοι φαντάζομαι.
Η Έμμυ π.χ. (το έχει ποστάρει στο Αμπύς). Φαντάζομαι ότι όταν τα "ακούνε" μαζεμένα από 2-3 τους γίνεται πιο εύκολο να καταλάβουν
|
||||
|
||||
Σίγουρα όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σου αξίζουν τα εύσημα για την πρωτοβουλία σου εκ μέρους του Συλλόγου.
|
||||
|
||||
Δεν ήταν πρωτοβουλία....
Είμαι υπεύθυνη επικοινωνίας και το μήνυμα εστάλη εκ μέρους του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αυτοδυτών. Συμπλήρωνες αρχικά κάποια στοιχεία, όπου στο "Από" γράφτηκε το όνομα του Συλλόγου μας. Δυστυχώς δε φαίνεται στη φόρμα όπως το πόσταρα εδώ. Συγγνώμη γι'αυτό.... Το μήνυμα στάλθηκε από όλους μας γιατί απλά αυτές είναι οι αρχές μας.
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ
Μια και φαίνεται πως θα περάσει αρκετός καιρός ώσπου να μάθουν κάποιοι δημοσιογράφοι τα στοιχειώδη για την αυτόνομη κατάδυση και να ξέρουν τι γράφουν, μετέφερα τα παραπάνω μηνύματα εδώ, κάτω από το γενικότερο τίτλο "Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ" για να αναφέρουμε παρόμοιες περιπτώσεις και να αντιδρούμε ανάλογα ατομικά αλλά και ως σύλλογος
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 05-05-08 στις 10:45. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανακρίβειες των ΜΜΕ
...και μερικές παρεμβάσεις που είχαμε κάνει παλιότερα με αφορμή αντίστοιχες γκάφες των ΜΜΕ:
Παράθεση:
1/11/2007: Άλλη μια παρέμβαση που κάναμε σε φόρμα επικοινωνίας της ΕΡΤ με αφορμή το θάνατο του Ζαν Ζακ Μπολάνζ στο σπήλαιο "Μάτι του Λιλή" στο Άστρος Κυνουρίας: Παράθεση:
Δεν απάντησαν ποτέ αλλά τουλάχιστον μερικές ώρες μετά -φαντάζομαι και με τη διαμαρτυρία άλλων φίλων αυτοδυτών- διόρθωσαν τη φωτογραφία, κάτι είναι κι αυτό Τα πράγματα αλλάζουν αργά στην Ελλάδα - ας τους βοηθήσουμε λίγο διαμαρτυρόμενοι όταν βλέπουμε τέτοιες γκάφες...
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 10-04-08 στις 15:55. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ
Παράθεση:
Δεν έχω τίποτα μαζί τους, ίσα ίσα που και εγώ έτσι ξεκίνησα, αλλά άλλο είναι να πας για ψαροντουφεκο για να βγάλεις έναν μεζέ και άλλο να μαζευτεί η αφρόκρεμα του παγκοσμίου χώρου και να πέσουν όλοι μαζί... Είναι ένας προβληματισμός.... προς συζήτηση