|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ισοθερμικό undersuit για στεγανή
Έχω ήδη το Weezle extreme (σε κιτρινάκι )
Λόγω όμως της πρόσφατης έρευνας αγοράς μίας φίλης που ενδιαφέρεται για στεγανή-και-παρελκόμενα ήθελα να ρωτήσω και τις δικές σας γνώμες διότι η δική μου εμπειρία περιορίζεται στα εξής δύο μανιχαϊστικά τινά: 1) Όσο δεν είχα ισοθερμικό απλά πάγωνα ό,τι και όσα κι αν φορούσα από μέσα 2) Μόλις απέκτησα το weezle λύθηκαν όλα μου τα προβλήματα κι έπαψα δια παντός να κρυώνω. Θεωρώντας ότι την ίδια δουλειά θα κάνουν επιτυχώς και τα υπόλοιπα ισοθερμικά της αγοράς, ποιό undersuit έχετε/προτείνετε εσείς και ποια θεωρείτε πελονεκτήματα/μεινοεκτήματα του;
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ισοθερμικό undersuit για στεγανή
προσωπικα εχω ενα ισοθερμικο της scubapro κληρονομια απο τοτε που ο κυριος Χρηστος με σπονσοραρε (να ειναι καλα)....
Μια χαρα ζεστο με κραταγε....και ηταν και αδιαβροχο και μαζευε σε μια μικρη τσαντουλα και και και το καλυτερο ισοθερμικο ομως ειναι οι 30 βαθμοι που θα εχει το νερο στο σιπανταν |
|
||||
|
||||
... Ζηλεύω...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καταρχήν το είδους τους ισοθερμικού εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες:
Ελπίζω να βοήθησα λίγο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Nαι μιά κοντή στολή είναι ότι πρέπει. Και εγώ το weezle extreme εχω. Αλλά απο ότι έχω διαβάσει και ακούσει και το fourthelement βγάζεί καλά ισοθερμικά. Αν θέλει κάποιος κάτι καλό σε πιό φτηνή έκδοση και ΗΗ κάνουν τη δουλειά μιά χαρά!
|
|||
|
|||
Αντιγραφω τον εαυτο μου απο αντιστοιχο θεμα
Παράθεση:
απο αυτοδυτες που βουτανε σε πραγματικα παγωμενα νερα. Επισης δες για πιο οικονομικα την σειρα glacier της Whites Kαι τελος καλη εναλλακτικη δειχνουν τα ΗΗ. |
|
||||
|
||||
Τελικα φοριεται το weezle…
Το χρησιμοποιω κι εγω τον τελευταιο χρονο κι εχω μεινει αρκετα ικανοποιημενος απο την λειτουργικοτητα του, εντος και εκτος νερου (συσκευαζετε για πλακα). Έχει 2 προβληματα ομως: α] το πλυντηριο το βλαπτει. β] με την συμπιεση, το υλικο του χανει μεγαλο μερος των δυνατοτητων του, επομενως για να λειτουργησει στο μεγιστο, χρειαζεται να περιβαλλεται απο αερα. Κατα συνεπεια, πολλα κιλα. Μετα απο μια σχετικη ερευνα κατεληξα στις προτασεις του Δημητρη (sharkius) και συγκεκριμενα στο Η/Η. Μολις το δοκιμασω θα κανω update με εντυπωσεις. Υ
|
||||
|
||||
Και για τις Santi έχω ακούσει καλά σχόλια και σε προσιτές τιμές (απο €100).
|
||||
|
||||
my 2 cents:
Αυτό που έχω παρατηρήσει και βιώσει είναι ότι τη μεγάλη διαφορά κάνει αυτό που φοράς απάνω στο δέρμα. Όταν δεν γνώριζα χρησιμοποιούσα βαμβακερά = μέγα λάθος διότι είναι υδρόφιλα και συγκρατούν την υγρασία/ιδρώτα. Το κόλπο είναι να φοράς κάτι που δεν κρατά την υγρασία (και άρα κρυώνεις...). Το μετάξι είναι σούπερ, αλλά άντε να το βρείς. Έτσι χρησιμοποιώ thermal underwear από το Marks & Spencer, φθηνό, κολλητό (να δείχνει και τη γάμπα ), συνθετικό, σε μπλε ή άσπρο! A.