|
Φωτ.Μηχανές, Κάμερες, Housings, υ/β flash, όλα αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου που κοστίζουν όσο κι ο υπόλοιπος εξοπλισμός μας |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Αναζήτηση φωτογραφικης μηχανης
Καλησπέρα στο φόρουμ θα ήθελα την γνώμη σας-συμβουλη για αγορά φωτογραφικής μηχανης να βγάζει κ βίντεο.
Στο μυαλό Μου Έχω gopro4 Είναι το μόνο που γνωρίζω..... Ευχαριστώ έκτον πρότερον..... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αναζήτηση φωτογραφικης μηχανης
Η gopro δεν ειναι φωτογραφικη μηχανη! Μια action βιντεοκαμερα ειναι που βγαζει και φωτο! Εαν θες κυριως φωτογραφιες πρεπει να πας σε καθαρα φωτογραφικη μηχανη που θα τραβαει και βιντεο!
|
|
|||
|
|||
τι μαρκα φωτογραφικη προτινεις?να βρισκεις σχετικα ευκολα κ housing.
|
|
|||
|
|||
δεν ασχολουμε με την φωτογραφια οποτε δεν μπορω να σου προτεινω! Υπαρχουν ομως ατομα στο φορουμ που ξερουν και θα σου πουν! Ειναι παντως ακριβο χομπυ η υποβρύχια φωτογραφια
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
εγώ σαν οικονομική λύσει προτείνω αυτήν Είναι μάρκα sealife |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ο επόμενος προβληματισμος Μου ειναι για παράδειγμα αν θέλεις ενα έξτρα κόκκινο φίλτρο αν πρέπει να αγοράσεις της sealife η πρέπει να πάρεις το μαμά.... |
|
|||
|
|||
http://www.guaranty.gr/product/10007...pix-aw130.html
Είδα κ την παραπάνω λύση,κ αργότερα παίρνω κ κάποια housing απο εξωτερικό.... Δεν ξέρω αν θα είναι αξιόπιστη από άποψη ποιότητας |
|
||||
|
||||
Στο διαδίκτυο βρήκα τα ακόλουθα όπου και παραθέτω ενδεικτικό βίντεο από Nikon AW130
https://www.youtube.com/watch?v=G_2WbK4cEUY macro φωτογραφία και μια ευρυγώνια τι λες ? με προβληματίζει λίγο το βάθος και λιγάκι το κείμενο '' Αυτή η φωτογραφική μηχανή έχει προδιαγραφές που ισοδυναμούν με το πιστοποιητικό Open Water diving – σε βάθος έως 30 m '' |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κ αργότερα αν καταλήξω στην συγκεκριμένη παίρνω κ housing Δεν είμαι εμπηρος αλά η φωτογραφία μου φαίνεται αρκετά ωραία..... |
|
|