|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ρυθμιστές Apeks ή Poseidon?
Ρυθμιστές Apeks ή Poseidon?
Τί λέτε? |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρυθμιστές Apeks ή Poseidon?
Πολύ γενικό οπότε δύσκολη και η απάντηση.
Ποια μοντέλα σκέφτεσαι? Ποιο είναι το budget σου? Που θα τους χρησιμοποιήσεις? (Μονή, διπλές, stage?) Πάντως γενικά (αλλά και για λόγους συμβατότητας με περιφερειακά/σωλήνες κλπ) θα έλεγα APEKS αν και δεν είχα ποτέ. Όλοι όμως μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τα μοντέλα XTX50 και XTX100. Από ρυθμιστές έχω κάνει καταδύσεις με Oceanic (FDX10/Delta 4, CDX5/Alpha8 και Alpha9), Hollis (212 και 500SE), Mares (Abyss 52) και Scubapro (MK17). Από αυτούς οι 2 που θα ξεχώριζα είναι Hollis 500SE και Oceanic CDX5/Alpha9. |
|
||||
|
||||
Με λίγο ψάξιμο σχετικά με τους Poseidon βλέπω ότι έχει ξαναγίνει κουβέντα στο παρελθόν.
Για δες εδώ. Θα προτιμούσα Apeks αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτούς τους δύο κατασκευαστές. Παρόλα αυτά, προς το παρών χρησιμοποιώ scubapro. |
|
|||
|
|||
apeks εχω και γω αλλα με την χρηση που τους κανω θα μπορουσα να εχω και ενα απλο οικονομικο μοντελο! Υπ'οψιν οτι κανουν πανω απο 500 ευρω και εαν δεν εχεις σκοπο για ιδιαιτερες συνθηκες ειναι κριμα!
|
|
|