|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γεια σε όλους από ένα νέο μέλος
Γεια σε όλους! Είμαι καινούριο μέλος εδώ και ενδιαφέρομαι να γνωρίσω κόσμο που ασχολείται με τις καταδύσεις και αγαπά το θαλάσσιο περιβάλλον. Ασχολούμαι με την αυτόνομη κατάδυση εδώ και κάποια χρόνια και λατρεύω τα ταξίδια σε διάφορους καταδυτικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχω σπουδάσει Θαλάσσιες Επιστήμες και στο Μεταπτυχιακό μου έχω ασχοληθεί με τη Βιοποικιλότητα σε περιοχές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν Καταδυτικά Πάρκα στο Βόρειο Αιγαίο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 18-01-08 στις 13:54. Αιτία: δεν χρησιμοποιούμε γκρίγκλις στο φόρουμ! |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Γεια σε όλους από ένα νέο μέλος
Καλώς μας ήρθες λοιπόν!
Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου!!
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 18-01-08 στις 13:49. Αιτία: διόρθωση τίτλου |
|
||||
|
||||
Καλώς ήλθες στο forum του Συλλόγου μας. Φαντάζομαι ότι αυτό το έχεις δει ήδη, αφού είναι μέσα στα ενδιαφέροντά σου.
Οπότε σε περιμένουμε
Γιώργος Κυπραίος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 18-01-08 στις 13:49. Αιτία: διόρθωση τίτλου |
|
||||
|
||||
Welcome!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 18-01-08 στις 13:49. Αιτία: Διόρθωση τίτλου |
|
||||
|
||||
Καλώς τον (συμφοιτητή μου?)!
|
|
||||
|
||||
Καλως όρισες....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εισαι στο σωστο σημειο.....πανω κατω, ολοι εδω, την ιδια τρελα κουβαλαμε |
|
||||
|
||||
"deep down" = "κάτω κάτω" και όχι πάνω κάτω
|
|
||||
|
||||
Γειά σου Tiburon και καλωσόρισες
|
|||
|
|||
Γεια σου κ καλώς όρισες........
Με τέτοιες θάλασσες στην Ελλάδα όλοι τρελοί είναι με τη θάλασσα!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 18-04-08 στις 00:23. Αιτία: Δεν επιτρέπεται η χρήση κεφαλαίων στο forum |
|
|