|
...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Δεν σε βλέπω...
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δεν σε βλέπω...
Ωραίος ο Κώστας !.... αν και...ούτως η άλλως...γκαβά τα μύδια...
Το χταποδομπάρμπουνο που είναι ; Το χωνέψατε κιόλας ; |
|
||||
|
||||
Κι εγώ που μπήκα όλο χαρά να δω το καμουφλαρισμένο ζωντανό.... κι έπεσα σε αποφάγια....
(μου περίσσεψε λίγο σπανακόρυζο σήμερα, εδώ τα ρίχνουμε; )
|
|||
|
|||
αλάνια δεν είναι ούζο αυτό, ως βέλτιστη λύση χρησιμοποιήστε το στις diesel μηχανές θαλάσσης.
...για πληροφορίες απευθυνθείτε εδώ ή καλύτερα από κοντά |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Σουπερ, οτι πρεπει μετα απο μια καλή βουτιά (βεβαια νομίζω οτι ενα καλο τσιπουρακι χωρις γλυκανισο θα ταιριαζε καλυτερα γαστρονομικά αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη ,χικ )
|
|
|||
|
|||
Κώστα βούτηξες τελικά;
Γαμώ τις γρίπες και τις υποχρεώσεις μας Σύλλογε πρέπει να κάνουμε μια βουτιτσα για αποχαιρετισμό του 2009! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
μπορούμε να βάλουμε την καημένη την σκορπίνα που μου γύρισε πλάτη, χτες, και δεν με βλέπει με τίποτα Κώστα πόσες φορές έφαγες μύδια φέρος? υπάρχουν και τα βαρεά μέταλλα μαζί με τη γλύκα τι θα μείνει στο τέλος δεν ξέρω