|
Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
North Red Sea reefs
θα μου συγχωρεσετε το καινουριο ποστ αλλα νομιζω οτι αξιζει σε αυτο το βιντεακι ενα...
Ειναι κ αυτο απο τη βορεια διαδρομη της ερυθρας θαλασσας που εκτος απο υπεροχα ναυαγια εχει και φανταστικους υφαλους Επειτα απο 3 σχεδον χρονια γεματο ομορφες εικονες απο τους βυθους του κοσμου επεστρεψα στον υφαλο Shark & Yolanda ο οποιος με αφησε για μια ακομα φορα με το στομα ανοιχτο...τωρα πια μπορω να πω οτι δικαιως συγκαταλεγεται στους 20 καλυτερους τοπους του κοσμου... Εκτος ομως απο αυτο το διασημο καταδυτικο σημειο , καταδυθηκαμε σε εξισου πλουσιους υφαλους οπως τον Umm Gamar κ τον Siyul Kibir Ενα 40% του βιντεο ειναι μαλιστα απο ενα και μονο μονοπετρο του Umm Gamar ελπιζω να σας αρεσει και να σας ταξιδεψει προς το καλοκαιρι... ΥΓ. νομιζω οτι και παλι αξιζει την υπομονη να το δειτε σε HD |
|
||||
|
||||
Απάντηση: North Red Sea reefs
Physalia likes this
(Γεια σου Γιώργο με τα ξωτικοδώρα σου, κάθε καινούργιο καλύτερο από το προηγούμενο )
|
||||
|
||||
ευχαριστούμε Γιώργο. πολύ καλό |
|
|||
|
|||
Αν ειχες μια καμερα για να βλεπεις απο την οθονη τις φατσες μας , θα εβλεπες πολλα στοματα να .... χασκουν ανοιχτα με τα υπεροχα πλανα σου και την πολυ ταιριαστη μουσικη .
Ευχαριστουμε Γιωργο !!!
|
|||
|
|||
απίθανο!!! τετοια βιντεάκια βλέπουμε εμείς οι junior δυτες και ενθουσιαζόμαστε ακόμα περισσοτερο με το νεό μας χόμπυ
καταπληκτικό βίντεο ...!!!! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Τέλειο ξεκίνημα για την ημέρα μου!!!!
Merci dream travel agent!!!
|
||||
|
||||
WTF... Frogfish στην Ερυθρά !!?? δεν είναι νομίζω και οτι πιο σύνηθες... ε George
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ολη η τροφικη αλυσιδα του υφαλου μαζεμενη σε μια πετρα... ημουν γυρω του ηδη 25' και βιντεοσκοπουσα αυτο που λενε οι φιλοι μου και με πειραζουν "πλανα αγγελοπουλου", οταν ενας αγνωστος σε μενα dive master με σκουνταει στον ωμο για να τον ακολουθησω... με οδηγει στην αλλη μερια του βραχου (ο οποιος δεν ηταν μεγαλυτερος απο 3x3x5 μετρα) και μου δειχνει ενα σημειο, στο οποιο δεν βλεπω τιποτα παρα μονο βραχο.... τοτε ο βραχος χασμουρηθηκε και ετσι ειδα το πρωτο μου μεγαλο βατραχοψαρο στην ερυθρα... ειναι γεγονος οτι εχει η ερυθρα βατραχοψαρα, εχω ξαναδει πιο μικρα....αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να τα διακρινεις εαν δεν ξερεις απο πριν οτι ειναι εκει. Οι υφαλοι της ερυθρας ειναι τοσο πλουσιοι σε κοραλλια που το ματι παθαινει overdose... ΥΓ σκεφτομαι που θα εισαι σε 10 μερες και μου τρεχουν τα σαλια.... |
|
|