|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ρυθμιστης calypso της Agua Lung
Γεια σου Θωμά, τα λέμε και πάλι φίλε.
Έχω έναν Calypso τον οποίο χρησιμοποιώ σε stage EAN50, δηλ. από τα 21 μέτρα μέχρι τα 6. Τον έχω χρησιμοποιήσει, μάλιστα πρόσφατα, και σε βουτιά στα 92 μέτρα σαν ρυθμιστή ενός stage με travel gas (Trimix 15/55). Δεν είχε κανένα πρόβλημα στην παροχή. |
|
||||
|
||||
Έτσι είναι Θωμά. Εδώ μάλιστα. Να δώσουμε ότι μπορούμε κι΄ ότι έχουμε. Επιτέλους φίλε. Καιρός μας ήταν, ουφ
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
To τέστ που υποσχέθηκα.....
http://www.scubadiving.com/class_of_2004 και εδώ http://www.divemagazine.co.uk/news/a...=&v=3&UAN=3366 Σίγουρα στα 60μ δεν θα δίνει το ίδιο με τον Legend αλλά θα δίνει, δεν πιστεύω ότι θα κάνει free flow.
Θάνος Αγγελόπουλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 15-10-07 στις 18:17. Αιτία: διόρθωση ορθογραφικού λάθους |
|
|||
|
|||
Έχω τρεις Aqualung Calypso ο παλαιότερος αυτών είναι του 1996.
Με αυτούς έχω κάνει αρκετές βουτιές στα 40μ. Είναι πραγματικά αξιόπιστοι αν σκεφτεί κανείς ότι οι δυο είναι αγορασμένοι από καταδυτικό με αρκετές βουτιές. Αξίζουν τα λεφτά τους. Οι δυο από αυτούς έχουν γίνει Ο2 clean και έχουν την χρήση που περιέγραψε ο Δημήτρης. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχω 4 τέτοιους. Δύο για deco και δύο για τις βουτιές που λες και εσύ όταν χρησιμοποιώ μονή μπουκάλα. |
|
||||
|
||||
Είναι τελικά καλό να ξαναδιαβάζει κανείς τα ποστ του, μια και δεν είναι σπάνιο να ανακαλύπτει λάθη όπως εγώ, π.χ. στο ποστ αυτό. Το λάθος είναι στο Trimix 15/55. Διορθώστε το σε Trimix 10/70. Sorry.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Cheerio, A. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Θάνο μου,
το 10/70 είναι μία χαρά για BG στα 92μ, το travel δεν καταλαβαίνω, διότι ως travel gas θεωρώ αέριο που θα με κατεβάσει από την επιφάνεια κάτω στο βάθος που θα πάρω το BG (το οποίο ώς υποξικό δεν μπορώ να αναπνεύσω ψηλά)... και συνήθως το TG είναι πλουσιότερο του BG. Κατά συνέπεια εάν το 10/70 είναι TG το ΒG τι ήτανε? 5/85? Αυτά.. αλλά μάλλον εννοεί άλλο! ΜΦΧ, Α. |
|
|