|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
27.10 - 31.10.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς" : Εκδρομή των μελών του Συλλόγου στον Κάλαμο Ευβοίας
27-31 Οκτωβρίου 2010 Εκδρομή του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" στον Κάλαμο Εύβοιας Προσκαλούμε όλα τα μέλη του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" για ένα καταδυτικό - τετραήμερο στην πανέμορφη παραλία του Καλάμου Ευβοίας.
Scuba Club Tethys Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 06-10-10 στις 16:16. Αιτία: διόρθωση ορθογραφικού |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 27.10 - 31.10.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς" : Εκδρομή των μελών του Συλλόγου στον Κάλαμο Ευβοίας
Απ΄όοσο ξέρω το καταδυτικό μπορεί να σας πάει και στο Δύστος, οπότε εάν έχει εκεί το σκάφος είναι μία καλή ευκαιρία να το δείτε.
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: 27.10 - 31.10.2010 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς" : Εκδρομή των μελών του Συλλόγου στον Κάλαμο Ευβοίας
Το πιο βασικό είναι μην χάσετε την ευκαιρία να κοιμηθείτε πάνω στην λευκή βοτσαλοάμμμο της κακής παράλιας. Είναι το δεύτερο πιο όμορφο ίζημα που έχω δει ποτέ μου σε παραλία και ιδανικό για να κοιμηθείτε. Από παραλία έχω κολυμπήσει αρκετά με τον αναπνευστήρα και έχει δυο μαγικά εκεί. Α) καμιά 30μέτρα μετά το βράχο που χωρίζει της παραλίες και λίγο προς την μεριά της κακιάς παραλίας έχει ένα σημείο που μαζεύονται νεκρά φύλλα Ποσειδωνίας.(βάθος 5μ.) ανάμεσα σε αυτά θα νομίσετε ότι έχει τρύπες που φαίνεται η άμμος. Για να της κοιτάξουμε όμως καλύτερα αυτές τις τρύπες να δούμε τι θα δούμε? Β) εγώ μια φορά είχα κολυμπήσει αρκετά πηγαίνοντας δεξιά και είχα δει αθερίνες να σχηματίζουν μπάλες με έναν τρόπο που δεν έχω δει πάρα μόνο στα ντοκιμαντέρ με τις σαρδέλες που τις τρώει όλος ο κόσμος. Τέσπα θα περάσετε πολύ ωραία νομίζω.
ΥΓ από το Α) θέλω φωτογραφίες γιατί εγώ έχω μόνο κάτι τραγικές που ντρέπομαι να τις δείξω και όλο λέω θα ξαναπάω να βγάλω καλύτερες και όλο δεν πάω.
|
||||
|
||||
χμμμμ χοπς ξέχασα έχει και Γ) τους πιο λευκούς σαργούς που έχετε δει ποτέ.
|
|||
|
|||
εσύ όλο λες να έρθεις και κάνεις το παγόνι.
έλα και θα σε δηλώσω συνοδό μου |
|
||||
|
||||
Έχω έρθει Μυτιλήνη να μελετήσω σε ποια φάση της ζωής σου πήρες την κάτω βόλτα. Τι έφταιξε και τέτοια. Νομίζω πως θα μου πάρει καιρό επειδή τα στοιχεία είναι πολλά και δεν θα προλάβω να ρθω.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Άντε να δηλώσουμε συμμετοχές!!! 1. Baz
|
||||
|
||||
Είναι βοτσαλάκι σε μέγεθος φακής, λευκό, λείο, πραγματικά τέλειο
|
|
||||
|
||||
φύγαμε
1. Baz 2. Sunshine +1: άφιξη Πέμπτη 28/10-3 διανυκτερεύσεις, δωμάτιο μικρό 25€, καταδύσεις Παρασκευή & Σάββατο
|
||||
|
||||
1. Baz (Αφιξη??, διανυκτερεύσεις??, καταδυσεις??)
2. Sunshine +1: άφιξη Πέμπτη 28/10-3 διανυκτερεύσεις, δωμάτιο μικρό 25€, καταδύσεις Παρασκευή & Σάββατο (καταδύσεις Παρ. 1, Σαβ. 1 ??) 3. Χρήστος + Ingeborg, άφιξη 28.10, 3 διανυκτερεύσεις, καταδύσεις Πε. 1, Παρ. 2, Σαβ. 2, Κυρ. 1. |
|
|