|
...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Secret Wonders
Λείπει από το forum περιοχή για παρουσίαση video που δεν έχουν σχέση με παρουσίαση ταξιδιού ή συγκεκριμένης βουτιάς, οπότε το ποστάρω εδώ...
Είναι ένα "σκοτεινό" promo-video με πλάνα που γύρισα σε 5-6 βουτιές το 2008-09 και μόνταρα πρόχειρα τα Χριστούγεννα, αλλά δεν ασχολήθηκα να το ανεβάσω εγκαίρως στο δίκτυο. Στόχος του είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τις καταδύσεις και δεν γνωρίζουν από "πρώτο μάτι" τον υποβρύχιο κόσμο που βρίσκεται μόλις μια ανάσα μακριά μας. Σας το παρουσιάζω τελείως ξόφαλτσα, μιας και σαν δύτες έχετε σίγουρα δει πιο σπουδαία wonders στο βυθό! Πλάνα από: Κάτω Γατζέα Παγασητικού, 1ο Λιμανάκι Βουλιαγμένης, Καλαμάκι Κορινθιακού, Ηρακλειά Κυκλάδων, Καψάλι Κυθήρων, Καταφυγί Σαρωνικού. Υ.Γ. Μανώλη, αυτό είχα στο μυαλό μου τότε, αν και δεν τα κατάφερα ακριβώς όπως το ήθελα λόγω πίεσης χρόνου, φαντάζομαι πως θα το αναγνώρισες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 08-06-10 στις 11:22. Αιτία: διόρθωση link |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Secret Wonders
Jonh….
Μου άρεσε πολύ το Time Lapse που έχεις στο ναυαγιακι….(νομίζω πως είναι και το πρώτο που βλέπω υποβρύχιως) καθώς και η επιλογή της μουσικής....είναι πολύ μυστηριώδης... Αθεόφοβε ,παράτησες την μηχανή εκεί και έφυγες???
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
||||
|
||||
Εντάξει, δεν είναι και το πρώτο υποβρύχιο timelapse που έχει γυριστεί ever, μην τρελαθούμε!
Δυστυχώς όμως δεν μου πέτυχε πολύ καλά, γιατί δεν είχα σαφή εικόνα του βυθού πριν την κατάδυση και είχα υποτιμήσει τη δυσκολία του στησίματος του πλάνου που είχα στο μυαλό μου (μπροστά από το αεροπλάνο, να φαίνεται η μηχανή του και τα φτερά του ξεκάθαρα). Αναγκάστηκα να αυτοσχεδιάσω στο στήσιμο γιατί δε θα είχα άλλη ευκαιρία, οπότε τελικά έστησα τη μηχανή στο φτερό. Πάντως, δεν ανησύχησα ιδιαίτερα για την τύχη της μηχανής μου, κάθε 30 sec έβλεπα από απόσταση να φωτοβολάει ο βυθός και ήξερα ότι είναι ακόμη στη θέση της |
|
||||
|
||||
Το είδα χωρίς ήχο δυστυχώς αλλά μου φάνηκε πολύ όμορφο, μπράβο grandbleu
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ειδικά μέσα απ' τα δικά σου μάτια Πολύ όμορφο, ευχαριστούμε
|
|||
|
|||
Πολύ καλό Γιάννη, μπράβο!
Ευχαριστούμε για το χρόνο σου! |
|
||||
|
||||
...και επειδή πάντα τα credits έχουν ενδιαφέρων αλλά όλοι μας φεύγουμε μόλις τελείωση
η ταινία (εκτός και αν έχει καλό soundtrack), Also Check Out...
|
||||
|
||||
Μπράβω Γιάννη !!!!!!!!!!!
Ευχαριστούμε !!!!!!!
|
||||
|
||||
Y Π Ε Ρ Ο Χ Ο
Ότι και να προσθέσω είναι λίγο. Γιάννη, Να έχεις πάντα όρεξη και υγεία να κάνεις αυτό που αγαπάς |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια (και τις ευχές!). Χαίρομαι που σας άρεσε!
Αυτό με τον χρόνο δεν το πολυέπιασα, σίγουρα κάποιο λάθος κάνετε. Όσο για το site μου, είναι ακόμη υπό κατασκευή... |
|
|