|
Τώρα με τον νέο νόμο, ποιος μας πιάνει ! Για ρίξτε ιδέες και μοιραστείτε μαζί μας τους μοναχικούς σας υποβρύχιους παραδείσους... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γοργονίες στο Ηραίο
Με σύμμαχο την Σαββατιάτικη μπουνάτσα του Κορινθιακού, βουτήξαμε στο Ηραίο (Λουτράκι) ακριβώς στον κάβο. Και εκεί, γυρω στα 40-κάτι, είδαμε ένα θέμα απίστευτης ομορφιάς : τεράστιες γοργονίες ...
Απ' ότι μας είπε ο Γιάννης Λίγκος που μας οργάνωσε την βουτιά (www.crostaceo.gr) υπάρχουν ακόμη περισσότερες σε μεγαλύτερα βάθη. Να ένας καλός λόγος να ξαναπάμε !
Not Today Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skipper : 08-12-08 στις 12:25. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Γοργονίες στο Ηραίο
Πραγματικά μια κατάδυση διαφήμιση!
Μια από τις καλύτερες καταδύσεις τοίχου που έχω κάνει και βέβαια με μια καταπληκτική παρέα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του συμμετέχοντες και ειδικά στον Skipper για τις φωτό και βέβαια στο Γιάννη Λύγκο του Crostaceo, για την ιδέα, την εκτέλεση και τον καφέ με μπουγάτσες στην επιστροφή. Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε με τεχνικό εξοπλισμό να φωτογραφίσουμε και τις υπόλοιπες βαθύτερα στα 50+. Ναι...είδαμε γοργονίες βεντάλιες: Getting there: O Γιάννης υπόσχεται γοργονίες, ο υπογράφων ακούει, ο Φοίβος ονειρεύεται την τουαλέτα του... Ο Φοίβος picture perfect: παραδίδωντας μαθήματα πλευστότητας!
I never get narced, or pee in my wetsuit Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 08-12-08 στις 12:44. |
|
||||
|
||||
Τhe dive site: Κάβος Μαλανγκάβι
I never get narced, or pee in my wetsuit Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 08-12-08 στις 12:43. |
|
|||
|
|||
Παίδες σας ευχαριστώ και'γώ όλους για την υπέροχη αυτή βουτιά !
Looking forward για την επόμενη ! Βασιλάκη ωραιές οι foto! Γιάννη thanks για όλα...till next time! Υ.Γ. Τα D-Rings του Seac αντέχουν ένα WC άραγε...? |
|
||||
|
||||
χα, χα, χα, χααααααααααααααα
να είσαι καλά ρε φίλε με έκανες και γέλασα πάλι... πολύ γέλιο το Σάββατο, άντε και το επόμενο που θάχουμε και επισκέψεις
I never get narced, or pee in my wetsuit Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 08-12-08 στις 14:10. |
|
|||
|
|||
Κι' εγώ με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την παρέα για την υπέροχη αυτή βουτιά και ιδιαίτερα τον εμπνευστή και οργανωτή Γιάννη Λίγκο.
Μετά από αυτό το θέαμα ανυπομονώ να έρθει το επόμενο Σάββατο... |
|
||||
|
||||
Απατεώνες όλοι......
Μια φορά δεν μπόρεσα να έρθω και τα κάνατε όλα!!!! Έχει ο καιρός γυρίσματα.(Έχω μάθει ότι εκεί παρακάτω έχει άλλα θέματα.... Τριαντόπουλε ετοιμάσου!).
|
||||
|
||||
Έτοιμος είμαι... .ηρθε και το "πακετάκι" από Γερμανία σήμερα. Πήρα και φλας για την μηχανή, άρα το μόνο που χρειάζεται είναι ένα νορμοξικό για τα 60μ...
|
||||
|
||||
16/37 "ideal mix"
|
||||
|
||||