|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
νεος στην καταδυση-ψαροντουφεκο
καλως σας βρηκα παληκαρια. ονομαζομαι γιωργος και εδω και 2 μηνες μετακομισα μονιμα στο νησι της μυκονου. απο μικρος μου αρεσε ο βυθος και τωρα λογω νησιου βρηκα την ευκαιρια να ασχοληθω περισσοτερο. κυριο χομπι μου ειναι να παρατηρω τον βυθο και τελευταια ενας φιλος με εβαλε στο τρυπακι του ψαροντουφεκου και της καταδυσης σε βαθη που ειναι αγνωστα για μενα. μπορω και βουταω ανετα κοντα στα 7-8 μετρα. θα ηθελα την βοηθεια σας, να μου πειτε τι να προσεξω σαν αρχαριος, πως μπορω να αυξησω τον χρονο παραμονης μου κατω απο το νερο και κατ επεκταση τον χρονο που μπορω να κρατω την ανασα μου. υπαρχουν καποιες ασκησεις εκτος νερου που μπορω να εξασκηθω; οποιαδηποτε πληροφορια με τι εξοπλισμο θα πρεπει να αγορασω. επισης αγορασα απο εξωτερικο μια μικρη φιαλη 1 λιτρου. ξερω πως εδω στην ελλαδα για να την αγορασεις πρεπει να εισαι διπλωματουχος. δεν προκειται να την χρησιμοποιησω αν δεν ειμαι σιγουρος πως μπορω να το κανω και ειναι σχετικα ασφαλες. περιμενω καθοδηγηση-συμβουλες. να ειστε ολοι καλα.
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: νεος στην καταδυση-ψαροντουφεκο
Κάτι έχεις καταλάβει λάθος ή απλά μας δουλεύεις.
Ο ελληνικός νόμος απαγορεύει τη χρήση καταδυτικού εξοπλισμού (μπουκάλα) για ψάρεμα.... Κι αν είσαι από αυτούς τους έξυπνους που νομίζουν ότι το χέρι του νόμου δεν τους αγγίζει, το νου σου γιατί υπάρχουν και χειρότερες "χερούκλες": http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=3084 http://www.scubadive.gr/forum/showthread.php?t=2894 Προτείνω να μάθεις να κρατάς την αναπνοή σου και να αναζητήσεις την παρέα σου σε κανένα πιο σχετικό φόρουμ: (π.χ. εδώ ή εδώ) Χάρηκα κι αντίο
|
||||
|
||||
ή επίσης εδώ.
Είναι καινούργιο και από ότι φαίνεται η ειδικότητα του είναι η προσφορά κάλυψης στην παρανομία και η πληροφορία της τιμής του τόνου στα εστιατόρια που προσφέρουν σούσι ψαριού. Υ.Γ. ΚΡΙΜΑ !!!!! |
|
||||
|
||||
Φίλε Δημήτρη,
σε χαιρετώ ... (όπως επίσης και τον πλάτανο)
|
||||
|
||||
Κι΄ εγώ σε χαιρετώ Γιώργο και βλέπω ότι σαν γνήσιος οπαδός του Altan έχεις αναγάγει το χιούμορ σε επιστήμη.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αχ βρέ extremeness8 άραγε θα υπάρχουν και άλλοι 7 ?????
Άντε γειά ........ . |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Δημήτρη......
εγώ αυτό θέλω να το κρατήσω στη συλλογή του Τηθύς (δεν ξέρεις και ποτέ, λίγο θα τα μιλήσουν, λίγο θα τα βρουν, θα το εξαφανίσουν στο τέλος) και γι' αυτό αντιγράφω το απόσπασμα "Η όμορφη ιστορία του τόνου" by Phoevos, the kind, romantic and responsible sea hunter. (Tα bold δικά μου.... μαργαριτάρια δίχως όμοιο) Παράθεση:
Ξέρω, σου φάνηκε τεράστιο. Έτσι παθαίνουν πάντα όλοι όσοι είναι μαθημένοι στα μικρά. Χάρηκα κι αντίο to you too ΥΓ1. Ρε φίλοι ψαροκυνηγοί, αυτοί είναι αλήθεια οι καλύτεροι και πλέον πολιτισμένοι εκπρόσωποι που έχετε να επιδείξετε; Πίσσα και πούπουλα να καθαρίσετε το σπίτι σας. Σας ρεζιλεύουν.... ΥΓ2. Και που'σαι μεγάλε, σου εύχομαι να χρειαστείς λεφτά. Πραγματικά.
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 26-11-09 στις 15:37. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|