|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
ο Σ.Ε.Α. "Τηθύς" και η ομάδα "SafeΤηθύς" στα πλαίσια της επιμόρφωσης των μελών αλλά και των φίλων του Συλλόγου μας, σας προσκαλούν στην επιμορφωτική εκδήλωση: Υποβρύχιος προσανατολισμός, θεωρία και πράξη Σκοπός της εκδήλωσεις είναι η προσφορά προς τους συμμετέχοντες, τόσο θεωρητικής γνώσης όσο και πρακτικής εξάσκησης γύρω απ' τον υποβρύχιο προσανατολισμό. Πρόγραμμα Τρίτη 29.9.09, ώρα 19.30 (αίθουσα Σ.ΕΛ.Α.Σ. Πασίωνος 44-46, Νέος Κόσμος) Υπεύθυνος εκδήλωσης - παρουσίαση: Χρήστος Ευθυμίου Σημειώσεις
Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" και η ομάδα "SafeΤηθύς" Το πρόγραμμα και η ομάδα "SafeΤηθύς" Η ανάγκη για τον καθορισμό και την εφαρμογή συγκεκριμένων διαδικασιών ασφαλείας, προέκυψε επιτακτική κατά την πρόσφατη εξόρμηση του Συλλόγου μας για το Gyaros Mapping Project.
Scuba Club Tethys Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 14-04-10 στις 19:17. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
Μπράβο παιδιά, που δηλώνουμε συμμετοχές ?
Για το θεωρητικό είμαι μέσα σίγουρα. Και πάλι μπράβο. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
Κατευθείαν εδώ, σ' αυτό το θέμα
|
||||
|
||||
+1
και +1 για τον giannis74 λόγο αδυναμίας ευρεσης Η/Υ
Δώσε στη ζωή σου κάτι όχι τη ζωή σου για κάτι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DHMHTRHS : 23-09-09 στις 12:26. |
|
||||
|
||||
Καταρχήν συγχαρτήρια στην ομάδα SafeΤηθύς που αμέσως μετά την αρχική της συνάντηση παρουσιάζει και το πρώτο της έργο.
Με χαρά θα ήθελα να συμμετέχω και στη θεωρία και στην πρακτική. Μόνο μια παρατήρηση. Το ΣΚ 3-4 / 10 πολύς κόσμος (και εγώ) θα λείπει από Αθήνα λόγω εκλογών. Νομίζω πως δεν είναι και τόσο καλή ημερομηνία για να προγραμματίσουμε βουτιά. Αν συμφωνούν και άλλοι ας το αλλάξουμε για το επόμενο ΣΚ. Αν πάλι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να πάνε 3-10 και θα κάτσουν Αθήνα, ας μπει και μια δεύτερη ημ/νία (π.χ. 10-10-09) για όσους θα λείπουν. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παρόν! Για τη θεωρία...
Για τη βουτιά βλέπουμε, μάλλον θα είμαι! |
|
||||
|
||||
Παρούσα επίσης
|
|
||||
|
||||
Είμαι και εγώ μέσα.
Ingeborg |
|
||||
|
||||
+Zin
απο την θεωρία της Τρίτης... στην πράξη [-όποτε συμφωνηθεί-]