|
Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Yucatan Peninsula diving
Πρόσφατα επιστρέψαμε από ταξίδι στη χερσόνησο Yucatan, του νότιου Μεξικό. Οι καταδύσεις ήταν πολύ καλύτερες από ότι περίμενα με εντυπωσιακή ποικιλία ζωής σε μικρά βάθη.
"> "> ">">"> Κολυμπήσαμε και με φάλαινοκαρχαρίες, μια ανεπανάληπτη εμπειρία (μόνο αρνητικό η εξαιρετικά χαμηλή ορατότητα....) "> Και βέβαια βουτήξαμε και στις περίφημες Cenote του Γιουκατάν. ">"> Αντε και του χρόνου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 27-08-07 στις 11:11. Αιτία: Διόρθωση links |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Yucatan Peninsula diving
Επιτέλους....λίγη όαση ζωής -έστω και εισαγόμενης- μέσα σε αυτό το κατακα(η)μένο ΣΚ .
Thx Bob!! (αυτός ο φαλαινοχάρχας σαν πολύ κοντά σου δεν είναι;; και καλά εσύ... δε φοβήθηκες να ρισκάρεις τη φωτογραφική σου;;; )
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφες φωτό
... αλλά για όταν κάνω click μου βγάζει λάθος Για φτιάξε τα links να τις απολαύσουμε και μεγαλύτερες. Το σχήμα αυτού του φαλαινοκαρχαρία θυμίζει αντικείμενο από έκθεση μοντέρνου design
|
||||
|
||||
Φοίβο μου, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω τόσα προβλήματα με το να ανεβάσω φωτογραφίες.
Μπορείτε να τις δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: http://picasaweb.google.com/sfougarisb/Mexico Θα πρέπει να δείτε και τα HD video που τράβηξε ο Γιώργος με την νέα του κάμερα. Είναι φανταστικά. |
|
||||
|
||||
Μπάμπη, θέλουμε να δούμε τη σεκανς με τον αρλεκίνο και τη σμέρνα!!!
Μου αρέσουν οι φωτογραφίες του φαλαινοκαρχαρία, κυρίως οι υπόλοιπες που δε μας έδειξες εδώ αλλά έχεις στο gallery σου. Αυτό το πράσινο νερό, αποκρουστικό για κάποιους, εμένα κάτι μου κάνει... Δίνει μια άλλη αύρα στις φωτογραφίες σου, η μειωμένη ορατότητα που "φαίνεται" μας δίνει μια αίσθηση για το πόσο πραγματικά μεγάλο είναι αυτό το πλάσμα και πως βρέθηκε ξαφνικά (out of the green) μπροστά σας! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 27-08-07 στις 10:56. |
|
||||
|
||||
Πάρα πολύ ωραίες. Ζηλεύωωω
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ευτυχώς όμως που δεν δούλευαν, γιατί έτσι είδαμε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες
|
||||
|
||||
αυτο το πρασινο νερο με τα 8 μετρα απο κατω με εκανε να τρεμω μην μου πεσει η καμερα απο το χερι!
θα ανεβασω κατι φωτο με φαλαινο καρχαριες που τραβηξε ο σωτηρης στις φιλιππινες σε μπλε νερο και θα ξεχασεις αυτες τις αηδιες για πρασινα νερα κλπ κλπ ακου κει πρασινα νερα και πρασινα αλογα |
|
||||
|
||||
Κατά απαίτηση του Γιάννη, το sequence με τη γαρίδα-αρλεκίνο και την σμέρνα.
φωτογράφιζα λοιπόν αμέριμνος αυτή την φωτογενή γαριδούλα... όταν κάτι σκάει μέσα από την τρύπα... το οποίο κάτι μεγαλώνει ......... βγάζει και μάτια, και με κοιτάει καχύποπτα....... και μετά αποφασίζει να μου δείξει τις προθέσεις του και τη γνώμη του για τα φλας μου! |
|
||||
|
||||
Λέω μια καλή κουβέντα και μου την πέφτει ο ένας... Κάνω αυστηρή κριτική και μου την πέφτει ο άλλος... Τι να πω?!?
Να μιλά κανείς ή να μασά? |
|
|