Θέμα: Stroke test
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-06-08, 17:33
Το avatar του χρήστη Σώτος Χριστοδούλου
Σώτος Χριστοδούλου Σώτος Χριστοδούλου is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Stroke test

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο NickVas Εμφάνιση μηνυμάτων
@ sotos

Ναί, είμαι είρωνας, εσύ μου έδωσες το δικαίωμα. Δεν ξεκίνησα έτσι, (όπως εσύ) αλλά έγινα στην πορεία εφόσον έγινε πλέον φανερό οτι δεν μπορείς ή δεν θέλεις να καταλαβεις αυτά που γράφω.
Καλά μην τρελλαθούμε κιόλας. Να πως άρχισες για να μην ξεχνιώμαστε:

Παράθεση:

@sotos Το ειρωνικό ύφος σου, στο παρακάτω και σε όλα γενικά τα posts σου έρχεται σε αντίθεση με την παράκλησή σου να σε φωτίσουμε... Γενικά βλέπω ότι παρόλη την ιδέα του fin περί σνομπισμού των DIRαδων μάλλον το αντίθετο ισχύει, άνθρωποι οι οποίοι δεν ξέρουν και πολλά για το DIR δεν χάνουν ευκαιρία να πετάξουν σπόντες και να κοροιδεύουν χωρίς να έχω δεί κανένα ουσιαστικό επιχείρημα για το που ακριβώς διαφωνούν. Λοιπόν έχω και εγώ μια πρόταση για σένα: επειδή και εγώ ότι σου γράψω στο internet θα στο γράψω γιατί δεν κάνεις κανά σχολείο να μάθεις τι είναι αυτό DIR τελος πάντων, να το μάθεις όμως σωστά με τα πως και τα γιατί του. Μπορώ να σου συστήσω και κάποιον εκπαιδευτή εάν θες.
Παράθεση:
@ sotos

Btw, φιάλες δεξιά δεν μπαίνουν επειδή υπάρχει συντριπτική πιθανότητα να μπλεχτεί το long hose την στιγμή που δίνεις σε ένα OOG emergency, δηλαδή την χειρότερη δυνατή. Βασικά αυτός είναι ο λόγος που δεν μπαίνει τίποτα από δεξιά... Right side is for long hose only... Εάν λοιπόν έβλεπα κάποιον να έρχεται με long hose και φιάλες δεξιά θα του το εξηγούσα και θα βλέπαμε πως δουλεύει το θέμα. Σώτο όπως βλέπεις για άλλη μια φορά υπάρχει λογική εξήγηση και για άλλη μια φορά στη δίνω χωρίς ίχνος σνομπισμού ή φύλαξης ''κρυφής'' γνώσης.
Το είδες αυτό το πράγμα να συμβαίνει έστω και μία φορά στα σχολεία που έκανες του IANTD trimix? Από ποιά πηγή είναι η πληροφορία περί συντρηπτικής πιθανότητας? Και αφού είναι τόσο σίγουρο αυτό που γράφεις γιατί δεν μας γράφεις και κάτι παραπάνω για τις λεπτομερείς στατιστικές παραμέτρους αυτής της πιθανότητας και για το πόσοι δύτες είχαν πρόβλημα λόγω της επιλογής τους να βουτάνε με φιάλη δεξιά? Στις πόσες καταδύσεις? Πόσο ακριβώς αυξάνεται το ρίσκο ημών που βουτάμε με φιάλη στα δεξιά? Εμείς πάντως στην εκπαίδευση (διότι μόνο εκεί χρειάστηκε μέχρι τώρα να δώσουμε το long hose σε OOG situation) δεν είχαμε ποτέ το πρόβλημα στο οποίο αναφέρεσε άρα τα περι συντρηπτικής πιθανότητας τα βλέπω με λίγο σκεπτικισμό.
Απάντηση με παράθεση