![]() |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Stroke test
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Εάν βλέπεις κάτι δογματικό ή παράλογο σε αυτά το συζητάμε ![]() @sotos Το ειρωνικό ύφος σου, στο παρακάτω και σε όλα γενικά τα posts σου έρχεται σε αντίθεση με την παράκλησή σου να σε φωτίσουμε... Γενικά βλέπω ότι παρόλη την ιδέα του fin περί σνομπισμού των DIRαδων μάλλον το αντίθετο ισχύει, άνθρωποι οι οποίοι δεν ξέρουν και πολλά για το DIR δεν χάνουν ευκαιρία να πετάξουν σπόντες και να κοροιδεύουν χωρίς να έχω δεί κανένα ουσιαστικό επιχείρημα για το που ακριβώς διαφωνούν. Λοιπόν έχω και εγώ μια πρόταση για σένα: επειδή και εγώ ότι σου γράψω στο internet θα στο γράψω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NickVas : 14-06-08 στις 10:59. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εμμέσως πλην σαφώς κρίνετε ότι χρειάζομαι σχολείο GUE. Διδάξτε εκείνους που θέλετε και αφήστε με εμένα. Εγώ ανοίκω από καιρό στο dark side και θα λερωθείτε και αν με αγγείξετε. Και επίσης λεφτά δεν έχω να σας δώσω... Έστειλα και PM. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ποιες είναι ακριβώς οι μέθοδοι προώθησης και γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη σου; Σε ποιόν ''σκοταδισμό'' αναφέρεσε στο pm σου; Ρωτάω γιατί απλά προσπαθώ να καταλάβω... Πάντως η συγγνώμη σου δεκτή... Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Νομίζω η απάντησή μου καλύπτει τα περισότερα που αναφέρεις και εκεί. Για το εάν κάποιοι την έχουν ψωνίσει,με το DIR το είπα στην απαντησή μου στον fin, έχεις απόλυτο δίκιο. Πες μου όμως που ακριβώς ΔΕΝ γίνεται αυτό; Μη σκέφτεσαι με στερεότυπα, είναι λάθος. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NickVas : 14-06-08 στις 21:26. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]()
|