Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kmarmarinos
Μπορεί και να ναι άσχετο, αλλά γιατί πάντα μου δίνεται η αίσθηση σ΄αυτή την χώρα ότι οι έννοιες "κέρδος", "επιχειρηματίας" και άλλες παρόμοιες, αφήνουν πάντα την αίσθηση του κακού ή του κάπως βρώμικου και ανίερου ή έστω της απατεωνιάς? Γιατί ρε παιδιά ν΄απαγορεύετε η διαφήμηση? Εάν ο Δελβερούδης, μια που το όνομά του αναφέρθηκε, που προσφέρει μια υπηρεσία ξεχωριστή δεν διαφημηστεί στα 'δικά μας" φόρουμ, πως θα κάνει γνωστή την δουλειά του? Και πως τόσοι αυτοδύτες που τώρα ξεκινάνε θα μάθουν και αυτοί για καταδύσεις στο εξωτερικό? και γιατί είναι κακό να βγάλει ένα σκασμό λεφτά? Τα κλέβει ή σε μαστγώνει να τον προτιμήσεις?
Δεν ξέρω..
|
Φίλε μου δεν είναι άσχετο, αλλά νομίζω ότι έχεις καταλάβει λάθος. Φυσικά και επιτρέπεται η διαφήμιση στο scubadive.gr. Νομίζω ότι δεν είναι απατεωνιά, ούτε βρόμικο ούτε ανίερο (για να χρησιμοποιήσω τις δικές σου λέξεις), αυτός που "φιλοξενεί" την διαφήμιση να περιμένει κάτι σε ανταπόδοση. Επίσης είναι σωστό νομίζω, να βάλει αυτός τους
κανόνες σύμφωνα με τους οποίους θέλει να γίνεται αυτό το πάρε - δώσε. Και είναι επίσης σωστό (νομίζω) να θέλει να τηρούνται αυτοί οι κανόνες και όχι όταν κάποιος διαφωνεί μ' αυτούς να τους γράφει στα παλιά του τα παπούτσια και με το έτσι θέλω να βάζει τη διαφήμιση του όπου του αρέσει.
Σου φαίνεται σωστό, ένα forum ερασιτεχνών, που συντηρείται αποκλειστικά από τις συνδρομές τους και την προσωπική τους εργασία, να χρησιμοποιείται σαν μέσον από επαγγελματίες, για να βγάλουν όσους σκασμούς λεφτά επιθυμούν, ανέξοδα;
Σου φαίνονται μήπως περίεργα όλα αυτά; Μήπως αντιδημοκρατικά; Ξέρεις πολλά άλλα μέρη που θα γινόταν μια δημόσια συζήτηση σαν αυτήν;