![]() |
|
Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Yucatan Peninsula diving
Πολύ όμορφες οι photos σου Μπάμπη !
Έριξα απίστευτο γέλιο με την υποσημείωση γι'αυτήν ! ![]() Με το καλό και σύντομα το επόμενο ταξίδι !!! p.s. όποιος ξέρει πως βάζουν link φωτογραφίας ας το κάνει, εγώ δεν τα κατάφερα. ![]()
Nicholas Samaras Underwater Photography Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 27-08-07 στις 13:14. Αιτία: Διόρθωση link φωτογραφίας... |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Για να δούμε αν θα δουλέψει αυτό το link: http://picasaweb.google.com/sfougari...96640970172002
το ερώτημα μα μου προς τη καταδυτική κοινότητα είναι: ξέρουμε κάποιον στο marketing τις Vodafone που μπορεί να ενδιαφερθεί για την φωτογραφία αυτή? Γιατί έχουμε και έξοδα... |
|
||||
|
||||
Μπάμπη, ειλικρινά τώρα, αν δεν ενδιαφερθούν θα είναι ηλίθιοι!!!
Εκτός κι αν φοβούνται μήπως τους κατηγορήσουν για ανήθικη γενετική τροποποίηση θαλάσσιου οργανισμού. Τόσο απίστευτο είναι!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
Είχα και εγώ μια μικρή ευκαιρία για το "Martin Edge moment" μου,
http://www.edgeunderwaterphotography...urtles&tmp=140 και τη χάλασα, μη προλαβαίνοντας να κλείσω το διάφραγμα...... ![]() και θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά να έχω τη φωτογραφία του Edge στο μυαλό μου καθώς ακολουθούσα την χελώνα στην ανάδυση της... ![]() |
|
||||
|
||||
Να τις προσέχεις πολύ αυτές τις αναδύσεις..!
![]() |
|
||||
|
||||
Καταπληκτικές φωτογραφίες...
![]() Τhnx Bob!! Στην φωτό απο το σπήλαιο, φαίνονται τουλάχιστον 10 δύτες, άλλοι με μονές, άλλοι με διπλές... πραγματικά τρομερή φωτό... Πόσοι μπορύν να μπούν στην είσοδο ταυτόχρονα;; Πρέπει να είναι τεράστια η είσοδος για να φαίνονται τόσο μικροί οι δύτες...
|
||||
|
||||
Ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Ανέτρεξα στο log του dive computer μου για την συγκεκριμένη βουτιά και ανακάλυψα ότι έκανα μια γρήγορη ανάδυση απο τα 11 στα 2 μέτρα χωρίς να ενεργοποιήσω το rapid ascent alarm του computer μου! Παρόλο το ότι ήμουν "κολλημένος" στη χελώνα. Πιθανές εξηγήσεις: α. έχω γαμάτο εκπαιδευτή β. η χελωνίτσα έχει ενσωματωμένο rapid ascent alarm τελευταίας τεχνολογίας και ακολουθώντας την έκανα ασφαλή ανάδυση..... Μπα, τελικά μάλλον είμαι γαμάτος δύτης (αλλά να μην επαναλαμβανόμαστε...) |
|
||||
|
||||
Και δε μου λες γαμάτε δύτη, μετά την ανάδυσή σου, ξανακαταδύθηκες ή βγήκες έξω?
|
|
||||
|
||||
εεεε.....Ξανακαταδύθηκα... Πρέπει να πω ότι δεν βγήκα στην επιφάνεια σε κάποιο σημείο. γιατί?
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|