|
Καταδύσεις με οροφή: Η επικίνδυνη γοητεία της εξερεύνησης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
World Record Dive to a Ship Wreck, May 17th
Στις 17 Μαιου, ο Rob Lalumiere θα κανει αποπειρα για την ποιο βαθεια μεχρι τωρα ναυαγιοκαταδυση, στο ναυαγιο Shimakaze που βρισκεται στα 250m στις Φιλλιπινες......
Περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ.
“dive to express NOT to impress”....anonymous diver Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Normoxic Diver : 13-05-08 στις 21:48. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: World Record Dive to a Ship Wreck, May 17th
…έχει τρελαθεί ο κόσμος.
Πριν λίγες ημέρες έγινε άλλη μια extreme κατάδυση στο ναυάγιο «MILAN» η οποία παραλίγο να στοιχήσει την ζωή στους δύτες που κατέβηκαν στα -236m. Περισσότερο υλικό υπάρχει εδώ. /GKAM
|
||||
|
||||
Λεω κι εγω ποιον μου θυμιζει ποιον μου θυμιζει?
ο εν λογω κυριος ειναι αυτος που φιγουραρει σε καποια brochures της OMS, κανοντας το καταλληλο promotion στα Tech προιοντα της εταιριας, με αναφορα σε πρωην Deep wreck Project του.....
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι υπήρχε κάποια αναφορά γι' αυτόν στο τελευταίο τεύχος του xray magazine
Θάνος Αγγελόπουλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thanos : 13-05-08 στις 22:26. |
|
||||
|
||||
Και όπως είπε και ένας μεγάλος:
" If fish can go, we can go too!!! " |
|
||||
|
||||
Σιγουρα υπαρχει τρελα αλλα δεν ειναι μονο αυτο... O Normoxic μας ειπε τι αλλο υπαρχει
Σιγουρα υπαρχουν σπονσορες σε τετοιες προσπαθειες (και ειναι απολυτα θεμιτο και το στηριζω) http://www.robsdiving.com/page_4.htm αλλα εδω μιλαμε και για δημιουργια φημης για μελλοντικες δουλειες... Ας του πανε ολα καλα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ένα - ένα τα βλέπω... δεν έχει long hose (εγώ μαζί του δεν βουτάω!)
I never get narced, or pee in my wetsuit Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andreas Triantopoulos : 14-05-08 στις 13:49. |
|
||||
|
||||
Έχει με λάστιχα, δες ο σωλήνας έρχεται από κάτω προς τα επάνω
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο οτι καταλαβα ο ανθρωπος Solo θα κατεβει στα 250....? υπαρχει κανενας λογος για το εχει Long............................................τ ο hose του..... Παράθεση:
(προκειται για wing με διπλο ασκο....) Οσο για εναν σωληνα που φαινεται κατω απο το back-up inflator μαλλον ειναι το hose του Deco regulator.
|
||||
|
||||
στα 250 δεν πάω ούτε και με long hose.....