Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ'  

Επιστροφή   Σ.E.A. 'ΤΗΘΥΣ' > Καταδυτικός Εξοπλισμός > Άλλος εξοπλισμός
Εγγραφή Forum Συχνές Ερωτήσεις Λίστα Μελών Ημερολόγιο

Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-05-08, 08:33
ΘΩΚΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΚΤΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ is offline

Περιοχή: ΓΛΥΦΑΔΑ
Απάντηση: Αντάπτορας για 50λιτρη He

Δημήτρη καλημέρα

Αν έχω καταλάβει καλά θέλεις αντάπτορα ώστε να συνδέσεις το μεταγγιτήρα που έχεις με φιάλη καταδύσεων (Din - internation) από την μια μεριά, και από την άλλη με φιάλη Ηλίου.

Καταρχήν πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν έχω δει στην Ελλάδα αντάπτορες με πιστοποίηση (που σημαίνει ότι είσαι εκτεθειμένος νομικά αν προκαλέσεις ατύχημα σε άλλο άτομο, φαντάζομαι το γνωρίζεις όμως..)

Οι αντάπτορες που θες είναι υψηλής πίεσης μπρούτζινα εξάγωνα που από την μεριά που πηγαίνουν στο Ήλιο έχουν και μια ροδέλα τεφλον και από την άλλη είναι όπως είναι τα κλείστρα οξυγόνου. Δηλαδή όχι DIN αλλα εξάγωνα ώστε να μπορείς να τα « σφίξεις » (με γερμανικό κλειδί η το γαλλικό) για να στεγανοποίησης με το κλείστρο του Ηλίου.
Επίσης ο μεταγγιτήρας είναι για κλείστρο οξυγόνου από την μια και από την άλλη DIN. Όχι DIN – DIN…
Τον αντάπτορα θα τον εντοπίσεις στα πρατήρια πλήρωσης βιομηχανικών αερίων.
Και για να μην σε μπερδεύω με σπειρώματα και βόλτες το κλείστρο του Ηλίου είναι όπως του διοξειδίου και του αργό. Αν δεν βγάλεις άκρη πες μου να σου πω που μπορείς να βρεις στα σίγουρα στην Αθήνα, δυστυχώς δεν γνωρίζω την αγορά στην Θεσσαλονίκη.

Χαιρετισμούς
Απάντηση με παράθεση

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Forum Jump

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 01:39.