![]() |
|
Νέα και Ανακοινώσεις του Συλλόγου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ Collection - Μπλουζάκια 2008
Μια χαρά... σιγά μην έχει φύγει κανένας στις 10:00
![]()
|
||||
|
||||
Παίδες μια μικρή διευκρίνηση: όταν λέμε Μαρίνα Αλίμου εννούμε την μεγάλη του Καλαμακίου?
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
||||
|
||||
Ναι, εννοούμε την μεγάλη Μαρίνα του Καλαμακίου και η είσοδος είναι λίγο πριν από το βενζινάδικο της Shell ερχόμενος από Φάληρο με κατεύθυνση την Γλυφάδα. Μετά την είσοδο συνεχίζεις όλο δεξιά και θα συναντήσεις το μπαράκι μπροστά σου. Αριστερά πριν το μπαράκι υπάρχει μεγάλος και άνετος χώρος στάθμευσης.
|
|
||||
|
||||
Θελετε συμμετοχες ?
![]() Εγω θα ειμαι παντως ![]()
|
||||
|
||||
Με αντικαταβολή στέλνετε?
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
Χρήστο,
Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση "Μαρίνα Καλαμακίου" γιατί είχα "μπερδευτεί" με το Αλίμου ![]() Θα είμαστε εκεί προκειμένου να φορέσουμε αμέσως τα νέα μας μπλουζάκια (να γίνει και διαγωνισμός strip-tease άνω μέρους του σώματος παρακαλώ και από τα δύο φύλλα [?] ![]() Άντε και του χρόνου να αποκτήσουμε και καπελάκια ![]() Για τις ταυτότητες ΔΕ λέω τπτ. ![]()
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
|||
|
|||
Ναι, όσοι δεν μπορέσουν να παραβρεθούν, θα τα λάβουν με αντικαταβολή. Έχει γίνει κι η εξής προσθήκη στο πρώτο μήνυμα του θέματος:
Παράθεση:
Βύρωνα οι ταυτότητες μελών του συλλόγου είναι έτοιμες. Πολλά μέλη τις έχουν παραλάβει ήδη και τις υπολοιπες θα τς έχουμε κι αυτές στο Skipper την Τετάρτη ![]()
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 03-07-08 στις 15:24. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
2L[ένα πορτοκαλί και ένα άσπρο] 2ΧL [ένα πορτοκαλί και ένα άσπρο] το μόνο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι είμαστε εκτώς Αθηνών και θα θέλαμε να γίνει κάποια αποστολή αν είναι εφικτό.... ![]() |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα Αρτεμη.
Σ'ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σου, αλλά πρέπει να σου πω, πως οι παραγγελίες έχουν κλείσει από τις 3/6, όπως μπορείς να διαβάσεις κι εδώ. Πολύ ευχαρίστως όμως μπορούμε σε περίπτωση που υπάρξουν στο τέλος αδιάθετα κομμάτια (τα οποία βεβαίως να ταιριάζουν μ' αυτά που έβαλες στην παραγγελία σου), να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σου και να στα στείλουμε. ![]()
|
||||
|
||||
εγώ έχω μπλουζάκια.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|