![]() |
|
Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ενοικίαση Εξοπλισμού - Προβληματισμοί !! – παροχές καταδυτικών.
Πέτρο & Νίκο θα συμφωνήσω ότι είναι ευγενικοί , χαμογλαστή κ.α τα παιδιά του triton αλλά δεν έχει σχέσει αυτό δεν θέλω να πάω για καφε μαζί τους. Εγώ τους θέλω ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
θα νοίκιαζες εξοπλισμό με 70ευρώ επειδή σου χαμογέλασε; Η δική μου ερώτηση ήταν 1) Τι ποσό θα διαθέσεις για να νοικιάσεις πλήρη εξοπλισμό; (στολή ολόσωμη 5χιλ, μποτάκια - πέδιλα, μάσκα,ζώνη - βάρη, ρυθμιστή, τζάκετ, φιάλη 12l) 2) Σε τι κατάσταση περιμένεις να είναι; Και όχι πως βλέπουμε τους πωλητές μας. Δυστηχώς κανένα άλλο καταδυτικό δεν νοικιάζει εξοπλισμό στη Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική και το ξέρουν αυτό. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οι πιο πολλοί είναι καλοκαιρινοί τύποι για χαλαρές βουτιές και φραπέ. Τι να το κάνουν το nitrox? Για μια βουτιά στα 20m μέγιστο και σύνολο 30-35 λεπτά? Άσε που το καλοκαίρι γεμίζει ο τόπος ΝΑ Ευρωπαίους οπότε τι να τους κάνουν τους Έλληνες? Ανάλογα λοιπόν με τη ζήτηση πάει και η προσφορά. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αφού δεν υπάρχει ζήτηση ανεβάζουν τις τιμές και εάν ποτέ με αυτές τις τιμές αποφασίσουν να ασχοληθούν με nitrox κάποιοι Θεσσαλονικείς αυτοδύτες ενδεχομένως να αποφασίσουν μείωση τιμών ? ? ? ![]() ![]() ![]() Νομίζω ότι αυτό αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία . Τι να σε κάνω που δεν μπορώ να γεμίζω τις φιάλες μου απο e-shop ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η κατάδυση ούτε είδος ανάγκης είναι ούτε και "καρτέλ γάλακτος". Όποιος "βλέπει φως" μπαίνει και αν δεν τον συμφέρει φεύγει. Δεν τους υπερασπίζομαι αλλά βρες κάτι καλύτερο....Γιατί αν πει ότι δεν με ενδιαφέρει το γέμισμα με nitrox τότε θα μείνεις με τον αέρα στο χέρι. Και μεταξύ μας πόσες φορές έχεις γεμίσει nitrox? |
|
||||
|
||||
Δημήτρη το οτι είναι μονοπώλειο δε σημαίνει ότι η υπηρεσία δεν είναι ακριβή και αυτό ακριβώς επισημαίνεται. Όλους μας ενώνει η αγάπη για την κατάδυση. Δεν έχουν όλοι την ίδια οικονομική δυνατότητα και αυτός είναι ένας λόγος που γίνεται αυτή η συζήτηση.
|
|
||||
|
||||
Εάν η απάντηση μου θα προσφέρει κάτι στη συζήτηση , δεν έχω κανένα πρόβλημα να σε πω ότι:
απο τότε που απέκτησα τη δυνατότητα να βουτάω με ΕΑΝΧ έχω κάνει περισσότερες απο 100 καταδύσεις απο τις οποίες μόνο 2 με χρήση ΕΑΝΧ. Και όπως πολυ καλά γνωρίζεις , οι καταδύσεις μου γίνονται πάντα σε παρείστικο στυλ 4-5-6... αυτοδύτες , το ίδιο έχουν κάνει και με τα άλλα άτομα. Δεν βουτάνε με ΕΑΝΧ . Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ppetross21 : 06-10-08 στις 12:25. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο το εν λόγο καταδυτικο (βλέπε Triton) είχα νοικιάσει και εγω παλαιότερα BCD και ρυθμιστή και ειχα πλήρώσει 30 ευρώ!! Να σημειώσω οτι το BCD που μου εδωσαν ηταν σε πολύ ασχημη κατασταση.. με τουλάχιστον 2 μπαλώματα που εχαναν αέρα ...και φυσικά δεν ηταν στο νουμερο μου.. ![]()
|