![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
Μπράβο παιδιά, που δηλώνουμε συμμετοχές ?
Για το θεωρητικό είμαι μέσα σίγουρα. Και πάλι μπράβο. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 29.9.09-Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Ομάδα "SafeΤηθύς": Υποβρύχιος Προσανατολισμός, θεωρία και πράξη
Κατευθείαν εδώ, σ' αυτό το θέμα
![]()
|
||||
|
||||
+1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και +1 για τον giannis74 λόγο αδυναμίας ευρεσης Η/Υ ![]() ![]()
Δώσε στη ζωή σου κάτι όχι τη ζωή σου για κάτι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DHMHTRHS : 23-09-09 στις 12:26. |
|
||||
|
||||
![]() Καταρχήν συγχαρτήρια στην ομάδα SafeΤηθύς που αμέσως μετά την αρχική της συνάντηση παρουσιάζει και το πρώτο της έργο.
![]() Με χαρά θα ήθελα να συμμετέχω και στη θεωρία και στην πρακτική. Μόνο μια παρατήρηση. Το ΣΚ 3-4 / 10 πολύς κόσμος (και εγώ) θα λείπει από Αθήνα λόγω εκλογών. Νομίζω πως δεν είναι και τόσο καλή ημερομηνία για να προγραμματίσουμε βουτιά. Αν συμφωνούν και άλλοι ας το αλλάξουμε για το επόμενο ΣΚ. Αν πάλι υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να πάνε 3-10 και θα κάτσουν Αθήνα, ας μπει και μια δεύτερη ημ/νία (π.χ. 10-10-09) για όσους θα λείπουν. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παρόν! Για τη θεωρία...
Για τη βουτιά βλέπουμε, μάλλον θα είμαι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δραγώνας Γιώργος |
|
||||
|
||||
Εχει ... ρεύμα η Κυριακή:
1. RNA 3. giannis74 4. Lepidas Κυριακή 18/10 5. Big-Blue 6. georgiapap Κυριακή 18/10 7. Ingeborg Κυριακή 18/10 8. Zin 9. geogeo Κυριακή 18/10 10. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ Κυριακή 18/10 11. Δημήτρης 12. Κατερίνα 13. Apollon 14. kristalia 15.baz (Σάββατο 17/10) 16. Άννα 17. Χρήστος 18. Νηρηίς 19. Βασίλης Κουντούρης 20. andreas Θεοδωρόπουλος, Κυριακή 18/10 21. Δημήτρης (Κυριακή 18/10) 22. Κατερίνα (Κυριακή 18/10)
|
|||
|
|||
Καλημερα
Υπολογιστε και εμενα στο προγραμμα υποβρυχιου προσανατολισμου ![]() |
|
||||
|
||||
+ Δημήτρης / Κατερίνα
|