![]() |
|
Ας καταδυθούμε στην ιστορία μέσα από φωτογραφίες και περιγραφές ελληνικών ναυαγίων |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ναυάγιο "Καλή Τύχη" (Αγ.Κυριακή, Τρίκερι, Βόλος)
πολυ ωραιο το ναυαγιο
και πολυ καλες οι φωτο! διατηρειται αρκετα καλα απο οτι βλεπω αν και ρηχα. πως και ετσι (δεν το πιανει ο καιρος?) αν βρεθουμε εκει θα το επισκεφτουμε. |
|
||||
|
||||
πολύ καλή δουλειά Φοίβο, μπράβο και στο καταδυτικό όπως και σε κάθε καταδυτικό που προσφέρει κάτι όμορφο και σε καλές τιμές. Μέσα από τις πολύ καλές σου φωτογραφίες (ευρυγώνιες) είδα το πλοίο κομματάκι μικρότερο και σύμφωνα με το βιβλίο του Ντούνη είναι πράγματι περίπου 42 μ.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Φοιβο γιά τήν πολύ καλή δουλειά πού έκανες και ενα ακόμα μπράβο στόν πάρη για αυτό πού κάνει και σε καλές τιμές απο οτι βλέπω. Οχι σαν κάτι τιμές απο αλλα κ.κ που όταν τις διαβάζω μου έρχεται 'περιοδος'
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Αυτό σημαίνει να έχεις έμπειρο μάτι στα ναυάγια - αν δεν τό 'βλεπες εσύ ποιος θα τό 'βλεπε? ![]() Θα το διορθώσω από 50 σε 42 μέτρα ![]() Όταν οι πληροφορίες έρχονται από δεύτερο χέρι πάντα χάνεται κάποια λεπτομέρεια στο δρόμο και μια κι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους 2 τόμους του κου Χ.Ντούνη λέω να ψάξω και να τους αγοράσω. ΥΓ: Όσο για τις ευρυγώνιες που λες, δεν έχω και πολύ ευρυγώνιο φακό (μόλις 35mm που μέσα στο νερό γίνεται ακόμη πιο τηλεφακός - γύρω στα 45mm). H πρώτη φωτογραφία του ναυαγίου, είναι ένας συνδυασμός 4 φωτογραφιών σε μία πανοραμική και πάλι φαίνονται μόνο τα 2/3 περίπου του μήκους του πλοίου.
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 03-09-07 στις 10:59. |
|
||||
|
||||
Αυτό και αν είναι επίτευγμα!!!!! Μπράβο για την έμπνευση.
|
|
||||
|
||||
Είναι πάντα ωραίο να ακούς καλά λόγια από γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα. Φοίβο, Μαρία και Νίκο σας ευχαριστώ πολύ!
![]() Γιώργο και Γιώργο που δεν έχω την τύχη να έχουμε γνωριστεί σας ευχαριστώ επίσης! πάρης |
|
||||
|
||||
Πάρη ετοιμάσου... μετά τις καταπληκτικές
![]() έρχομαι και στο Τρικέρι να τις επαναλάβουμε ! ![]() p.s. Έχεις χαιρετίσματα από την τροπική γαρίδα ! Nicholas S.
Nicholas Samaras Underwater Photography Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nicholas S. : 12-12-08 στις 11:50. |
|
||||
|
||||
Φοίβο ξαναβλέποντας τις φωτογραφίες ένα έχω να πώ... αποτύπωσες το ναυάγιο τόσο τέλεια, που βλέπντας κάποιες πρόσφατες φωτογραφίες απο το ίδιο ναυάγιο με έκανε να αναρωτιέμαι εάν είναι το ίδιο ναυάγιο! Και πάλι εύγε και ελπίζω κάποια στιγμή να σε πλησιάζουμε
![]()
|
||||
|
||||
Και ένα φρέσκο βίντεο από την περασμένη Κυριακή. Η ορατότητα μας τα χάλασε λίγο αλλά κάτι έγινε..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GKanel : 03-04-13 στις 14:56. Αιτία: Διόρθωση του λινκ στο video |
![]() |
|
|