![]() |
|
Μόλις γυρίσατε από κάποιο ταξίδι σε μαγικούς εξωτικούς βυθούς; Ε.. δεν θα μας πείτε πως περάσατε να ζηλέψουμε; :-) |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Destination : Palau
εγω προτεινω παντως στους Mod να σε κανουν ενα BAN να μαθεις να μην βαζεις τετοια πραγματα και μας κανεις να ζηλευουμε !!
![]() απιστευτα τοπια.....καταπληκτικη περιγραφη ......ΕΥΓΕ ! ![]()
|
||||
|
||||
μπράβο τυχερέ psyche...ευχαριστούμε για το φωτορεπορτάζ και την ωραία αφήγηση !
|
|
|||
|
|||
Τέλεια αφήγηση!
Όμορφες φωτογραφίες Σε ζηλεύω! Τι βλάστηση... ![]() Τι το ήθελες το δάσος απροετοίμαστος;;; ![]() * (παράκληση: αυτά τα τπτ smt...fdgdf και λοιπές συντομεύσεις ή ακόμη και αγγλικές - γαλλικές και άλλες φράσεις ίσως δεν είναι εύκολο να γίνουν από όλους κατανοητές και έτσι χάνει κάπως το κείμενο τη μαγεία του) Πάντα τέτοια! ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Εσύ καλό θα ήταν αφού δε μας κάνεις την τιμή για τα Μέδες να βάλεις στο πρόγραμμα ένα τέτοιο ταξίδι και εκεί σου δίνω το λόγο μου πως θα σε αντέξω να με ζουρλάνεις για τις συμβιωτικές γαρίδες και τα φύκια ![]() ![]() Υ.Γ. Πόρνη ωτίτιδα το παλεύεις ακόμα...δεν ξέρεις με τι παλαβό έμπλεξες ![]() |
|
||||
|
||||
oops sorry, δε διευκρίνισα:
μια πσυχή* (sic) που είναι να βγει ας βγει! *εκ του psyche ούτε λίγο χούμορ δεν μπορούμε να κάνουμε εδώ πέραααααααααα ![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|