![]() |
|
|||
|
|||
Πωλειται SUUNTO D6
Όποιος ενδειαφέρεται να στείλει πμ. Στα λεφτά θα τα βρούμε...
======================================== Χαίρεται, Πριν 2 εβδομάδες μου έκαναν δώρο ενα Suunto D6. Εγώ κάνω μόνο ελεύθερη κατάδυση οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν μου ειναι τόσο χρήσιμο. Το βούτηξα 2 φορές να το δοκιμασω. Συνοδεύεται και απο το USD interface. Αν ενδειαφέρεται καποιος ας επικοινωνήσει. Φιλικά, Νικος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Milos : 12-09-10 στις 12:29. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πωλειται SUUNTO D6
ti timoula skeftese
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Σταύρο. Καινούριο, μαζί με το USB interface κοστίζει νομίζω περίπου 720 ευρω. Το δίνω 600 με το interface και έχει και δώρο μαζί δεύτερο λουράκι. Τι λες??? Είναι καινούριο.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: suunto 'η oceanic
Καλημέρα. Πουλάω το SUUNTO D6 (dive computer). Μου το έκαναν δώρο πριν 3 εβδομάδες. Το εχω βουτήξει μόνο 2 φορες. Τιμή 570 ευρω μαζι με ανταλακτικό λουράκι και το usb interface....Καινούριο εχει περίπου 720 ευρω. |
|
|||
|
|||
Το ρολόι υπαρχει ακόμα - Στα 470 ευρω το κλείνουμε.... Κανένας????
=================================== Χαίρεται, Πριν 2 εβδομάδες μου έκαναν δώρο ενα Suunto D6. Εγώ κάνω μόνο ελεύθερη κατάδυση οπότε όπως καταλαβαίνεται δεν μου ειναι τόσο χρήσιμο. Το βούτηξα 2 φορές να το δοκιμασω. Συνοδεύεται και απο το USD interface. Αν ενδειαφέρεται καποιος ας επικοινωνήσει. Φιλικά, Νικος[/quote] Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Milos : 24-09-10 στις 14:48. |
|
||||
|
||||
Theleis ena D4 pou einai kalo gia eleftero kai tin diafora se xrimata?
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: suunto 'η oceanic
Το ρολοι πουλήθηκε. Σας ευχαριστώ ολους.
================================ |
![]() |
|
|