![]() |
|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 6.2.2011-Πρωτοχρονιάτικη πίτα & γένεθλια του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Επέτειος απελευθέρωσης της κ
15-16... λίγο πιο ζεστούτσικα απ' ό,τι έξω ![]()
|
|||
|
|||
Απάντηση: 6.2.2011-Πρωτοχρονιάτικη πίτα & γένεθλια του Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Επέτειος απελευθέρωσης της κ
16 βαθμούς είχε στην Μακρόνησο στα μέσα Ιανουαρίου. Τώρα που μεσολάβησαν τόσα συνεχόμενα ψυχρά μέτωπα, να μην έχει πέσει λιγάκι;
![]() |
|
||||
|
||||
Στις αρχές της εβδομάδας, το 2ο λιμανάκι είχε 15 βαθμούς.
![]() |
|
||||
|
||||
1. Ζιn
2. Γιωργος Δραγωνας 3. Μαρια Δραγωνα 4. Φοίβος 5. dmanetakis 6. Γεωργία 7. Γιώργος 8. Yan + Dali 9. Sunshine 10. Φοίβος Nr.2 11. Χρήστος 12. Ingeborg 13. Γιάννης Κουκουνάρης 14. Phys 15. elenian 16. Νίκος Βαρδάκας (επιβεβαιώνω μέχρι την Πέμπτη) 17+18. Πεννυ Κατσογιαννου (pennouninio)+ Γιωργος Φραγακης 19. Μυλωνακης 20. GB 21. Νίκος ______________ 22. Lepidas 23-26. m3n3m3n3 +3 (οι δύο από νωρίς και οι άλλοι δύο μετά) 27. Baz 28. GKanel 29. Panos.P ![]()
|
|||
|
|||
Σας ζηλεύω για ακόμα μια φορά (δεν έχω ξαναπεί τη λέξη ζηλεύω τόσες φορές όσες σε αυτό το φόρουμ
![]() Καλά να περάσετε και πάντα τέτοια!!!
|
||||
|
||||
Ήταν μια πανέμορφη μέρα στο 2ο Λιμανάκι: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δυο μικρές διδακτικές ιστορίες: Ιστορία 1η:" Όταν υπάρχει μέθοδος" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... ![]() ... και του χρόνου ...
![]()
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
ήταν μια πανέμορφη ηλιόλουστη κυριακή και η παρέα σουπερ!!
![]() ![]() ![]() και του χρονου !! ![]()
|
|||
|
|||
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο μπορεί κανείς να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί μια βουτιά, απλά χαζεύοντας στα 10μ, κάνοντας το μοντέλο στον Μυλωνάκη και παίζοντας -κυριολεκτικά- ακόμη και με σκουπίδια ...
Αμα έχεις καλή παρέα, τύφλα νάχουν τα κοράλια ! Νάμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή.
|
||||
|
||||
![]() Καλησπέρα σε όλους τελικά κατάφερα να βουτήξω και γω αλλά ήμουν με μία άλλη παρέα στο 2ο λιμανάκι και για αυτό δεν βρήκα το θάρρος εκείνη την στιγμή να μιλήσω σε κάποιον ζητώ συγνώμη πάντος για αυτήν μου την κίνηση.
Πάντος εγώ ήμουνα ο τελευταίος της παρέας που έπεσε στο νερό με το γιγαντιαίο βήμα αν κάποιος με είδε θα με καταλάβει ότι ήμουνα εγώ. Εύχομαι θερμά σε όλους σας να είστε πάντα καλά καλές βουτίες να έχετε με υγεία και ίσως τελικά να βουτήξουμε και μαζί καμία φορά. ![]() |
![]() |
|
|