![]() |
|
|||||||
| Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απάντηση: Proteus 3/ 10W HID fixed Vs focusable beam
Παράθεση:
Χρειάζεσαι πάνω από 1 ώρα αυτονομία? Δύσκολο μου φαίνεται. |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
.Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Ένα συγκριτικό crash test υπάρχει στο Diver Αγγλίας
|
||||
|
||||
|
Ναι αλλά όχι αυτού του τύπου με την μπαταρία στο πλάι. Προσωπικά χρησιμοποιούμε έναν technisub alulight 20W (230€) και έναν UK SL4 5,5W (40€).
Ο πρώτος έχει αντονομία σε full χρήση 45 λεπτά και ο δεύτερος περί τις 3 ώρες. Κατά τη γνώμη μου καλοί φακοί είναι όλοι στη γκάμα της Underwater Kinetics. Και φθηνοί και ανθεκτικοί και έχουνε καλό φως. |
|
|
|||
|
|||
|
Κατά τη γνώμη μου καλοί φακοί είναι όλοι στη γκάμα της Underwater Kinetics. Και φθηνοί και ανθεκτικοί και έχουνε καλό φως.[/quote]
Δεν εχεις αδικο για την συγκεκριμενη μαρκα , ειναι πολυ αξιοπιστη , απογοητευτικη ειναι ομως η τιμη των ανταλλακτικων της . |
|
|
||||
|
||||
|
την αυτονομια πανω της μιας ωρας τη χρειαζεσαι για τις επαναλειπτικες καταδυσεις που πιθανον να ειναι πανω απο μια!
οσο για τη HID τεχνολογια τη χρειαζεσαι για να πετυχεις κατι κοντα στο ηλιακο λευκο για καλυτερα και πιστοτερα πλανα (αν ειναι για βιντεο) |
|
|
||||
|
||||
|
Παράθεση:
|
![]() |
|
|